Wales-Magyarország: a budapesti hős papírformáról beszélt - reakció

Pátkai nem tett le az Eb-ről.

Forrás:

A magyar válogatott kedd este 2-0-s vereséget szenvedett Wales otthonában, így Marco Rossi nem tudta magát kvalifikálni az Európa-bajnokságra. A találkozó hőse Aaron Ramsey volt, a Juventus futballistája duplázott. A két együttes budapesti meccsén Pátkai Máté döntötte el a három pont sorsát. A MOL Fehérvár Cardiffban is lehetőséget kapott, a középpályás végigjátszotta a találkozót.

Pátkai a lefújás után arról beszélt, hogy a meccs a második walesi találat után dőlt el. Hozzátette, beigazolódott a papírforma azzal, hogy a magyar válogatott a negyedik helyen végzett a csoportjában.

"Wales kezdte jobban a meccset és nem érdemtelenül szerzett vezetést, 1-0 után azonban volt két hatamas helyzetünk is egy akción belül, ezekkel sajnos nem tudtunk élni. Úgy érzem, a meccs a második gól után dőlt el. Mezőnyben aktívabb volt ugyan Wales, de nem mondanám azt, hogy rengeteg gólhelyetük lett volna.

 

Sajnos végül beigazolódott a papírforma és a csoportban a negyedik helyet szereztük meg. Ez természetesen nem elégséges, hiszen a célunk az, hogy kijussunk az Eb-re. Mindent megteszünk azért, hogy a Nemzetek Ligáján keresztül eljussunk a jövő évi Európa-bajnokságra" - fogalmazott Pátkai a MOL Fehérvár hivatalos weboldalának.

Marco Rossi értékelését itt olvashatják, míg a válogatott többi tagjának nyilatkozatát itt találják. 

Legfrissebb híreink