Világbajnok játékos zengett dicshimnuszt Dárdairól!

Kiderült, hogy miben jó a magyar edző.

Forrás: Hertha/Twitter

A Hertha csapatának fel van adva a lecke: Dárdai Pál játékosainak valahogy ki kell harcolniuk a bennmaradást. A berlini együtteshez a téli átigazolási időszakban érkezett a világbajnoki címmel is rendelkező Sami Khedira. A rutinos középpályás a magyar edzőről rengeteg pozitív dolgot mondott.

"Dárdai Pál ajtaja mindig nyitva áll, jó vele dolgozni, élvezem. Szeretem az őszinte, egyenes embereket, és Dárdai ilyen. Néha nagyon-nagyon nyers, de ezzel ki tudok egyezni, mert sosem veszem személyeskedésnek, tudom, hogy csak a csapat sikerét akarja" - idézi Khedirát a Magyar Nemzet.

A korábban a Real Madridot és a Juventust is erősítő Khedira arra is kitért, hogy mit tart Dárdai legnagyobb erényének.

"Van huszonkilenc játékosunk, akikből tíz játszik, tíz a kispadon ül, kilenc pedig nem kerül be a keretbe. Ez sok, de a nap végén csakis a Hertha túlélése számít, amit a futballisták megértenek, és Dárdai is ezt mondja. Ez bizonyítja, hogy ő nemcsak a labdarúgáshoz ért, hanem azt is tudja, hogyan formáljon egységet az emberekből. Ebben nagyon jó, ez volt nekem a leginkább szembetűnő az első három-négy hét közös munkában. Csak jókat tudok mondani róla" - szögezte le a német válogatott játékos.

Hétfőn már jeleztük, hogy Khedira izomsérüléssel bajlódik, így az Augsburg elleni találkozóról lemaradhat. Mellette két játékosára sem számíthat Dárdai Pál a hétvégén.

Hertha: még nehezebbé vált Dárdai Pál helyzete - NB1.hu

 

Legfrissebb híreink