Varga Roland és a Honvéd - újabb részletek

Ellentmondó információk érkeznek az ügyben.

Forrás: fradi.hu

Mint arról az nb1.hu egyedüliként vasárnap már beszámolt, az azóta már aláíró Davide Lanzafame mellett a Honvéd szurkolói Varga Roland lehetséges érkezéséről is beszéltek, ám konkrétumok mindeddig nem érkeztek. 

Az ügyben most új fejlemények láttak napvilágot: a Ferencváros magyar válogatott játékosát honlapunk információi szerint pénteken egyesek már be is mutathatnák Kispesten, amennyiben a zöld-fehérek vezetősége hajlandó elengedni őt, és ha maga is távozni akar.

 

Utóbbi annak ellenére nem tűnik valószínűnek, hogy a posztjára Isael és Olekszandr Zubkov is érkezett, így az új szezonban alig kapott játéklehetőséget a Bajnokok Ligájától búcsúzó klubban. 

Az nb1.hu úgy tudja, Varga korábbi klubtársaitól, így Lanzafamétól és Amadou Moutaritól is csupa pozitív dolgokat hallott a Honvédot illetően, a szurkolók pedig azt várják, a szombati, 110. születésnapot ünneplő Kisvárda elleni bajnokin az olasz támadóval együtt mutatkozhat be.

 

Varga lehetséges klubváltásáról már májusban is volt szó - más kérdés, a Fradi elengedi-e őt, hisz Orosz Pál vezérigazgató leszögezte: akkor sem lesz további erősítés a csapatban, ha a Ferencváros megnyeri az Európa-ligás párharcot, és így szerepel a második számú európai kupasorozat csoportkörében.

14.26: FRISSÍTÉS: Eldőlt Varga Roland sorsa!

Legfrissebb híreink