Igazol-e új játékosokat a Fradi? - a vezérigazgató válaszolt

Egyértelműen fogalmazott a Dinamo Zagreb elleni meccsről.

Forrás: Farkas Zsolt/nb1.hu

Orosz Pál, az FTC Zrt. vezérigazgatója szerint nem szégyen a labdarúgó Bajnokok Ligája-selejtező harmadik fordulójában kiesni a Dinamo Zagrebbel szemben, amely jelenleg jobb erőkből áll, mint a Ferencváros.

 

"A négyből három félidőben egyenrangú partnerei voltunk a Dinamo Zagrebnek, amely erősebb, mint a Ferencváros. Az ellenfél nagyon gyors volt, mind egyénileg, mind játéksebességben" - mondta az M1 aktuális csatornán a sportvezető. Úgy vélte: a BL-főtábla eléréséhez szerencse kell az ő szintjükön, az Európa-liga csoportkörébe jutás viszont reálisabb, ettől pedig mindössze két mérkőzés választja el a zöld-fehéreket.
    

Orosz Pál külön köszönetet mondott a szurkolóknak, hogy a 4-0-s vereség ellenére  tíz percen át éltették a csapatot a keddi mérkőzés után.
    
"Az utolsó selejtezőkörben már nincs könnyű ellenfél. Noha az első meccsen a litván Suduva idegenben nyert az izraeli Makkabi Tel-Aviv vendégeként, nem lefutott a visszavágó" - mondta a lehetséges ellenfelekről Orosz, akinek bevallása szerint nincs kívánsága, hogy melyik riválist szeretné.
    

Orosz Pál leszögezte, akkor sem lesz további erősítés, ha a Ferencváros megnyeri a párharcot, és így szerepel a második számú európai kupasorozat csoportkörében.
    

A magyar bajnok jövő csütörtökön idegenben kezdi a párharcot, majd egy héttel később a Groupama Arénában fogadja ellenfelét.

 

Sírj újra, Lovrencsics! - NB1.hu

 

 

 

Legfrissebb híreink