Vagány nyilatkozatot adott a magyar válogatott újonca

Kerek-perec kijelentette, hogy mi a célja.

Forrás: pfla.hu

A Digi Sport nb1.hu-nak küldött közleménye:

„Vasárnap tudatosult bennem, hogy már úgy megyek ki a pályára a Fehérvár ellen, hogy válogatott kapus vagyok” – mondta a Reggeli Startban Tóth Balázs labdarúgó, akit Marco Rossi szövetségi kapitány meghívott a vb-selejtezőkre készülő labdarúgó-válogatott keretébe. A huszonhárom éves felcsúti kapus határozott céllal megy a nemzeti csapat edzőtáborába.

„Mondta a kapusedzőnk, hogy figyelnek, mégis, amikor megtudtam, sokkoló érzés volt számomra” – árulta el Tóth Balázs, mik voltak az első reakciói a válogatott meghívó kapcsán, majd így folytatta: „Négy nap múlva fogunk bemenni a válogatott edzőtáborába, de már nem bírok magammal. Be szeretnék menni már most! Nagyon jó lesz együtt dolgozni Gulácsi Petivel, akit a világ legjobbjai közé sorolnak. Magyarországon most Dibusz Dénes az egyik legjobb kapus, úgyhogy két tapasztalt játékossal fogok együtt dolgozni, és várom már a közös munkát.”

Magyar válogatott: Rossi megmagyarázta - NB1.hu

 

Az NB I-ben éppen egy évvel ezelőtt bemutatkozott kapus, aki idén már 24 bajnokin védett, mást is fejébe vett a tanuláson kívül: „Mindenképp szeretnék megragadni a keretben, és olyan teljesítményt nyújtani az edzéseken, hogy a kapitány felfigyeljen rám, és nyáron ott lehessek az Európa-bajnokságon.”

A kazincbarcikai születésű Tóth Balázs az erősségeit sorolva elmondta: „Lábjátékom az elmúlt egy évben nagyon sokat fejlődött, de ehhez kell a csapatom is. Úgy érzem, hogy a magas labdákra is elég jól jövök ki; talán még a reflexeimet mondanám, azon is nagyon sokat dolgozunk Balajcza Szabolccsal” – zárta a sort az NB I második helyén álló felcsútiak kapusa, aki egy klubtársával, Géresi Krisztiánnal érkezik majd az MLSZ telki edzőcentrumába.

Legfrissebb híreink