Magyar válogatott: Rossi megmagyarázta

Pozitív kisugárzás és kevés hiba.

Forrás: mlsz.hu

Marco Rossi az előző héten keretet hirdetett. A magyar válogatottra márciusban három vb-selejtező vár: 25-én a lengyeleket látjuk vendégül, majd 28-án San Marinóban és 31-én Andorrában fogunk vendégeskedni.

Marco Rossi kihirdette a vb-selejtezőkre a magyar válogatott keretét - NB1.hu

 

A szövetségi kapitány először szavazott bizalmat Tóth Balázsnak és Géresi Krisztiánnak, de az MTK-ban kirobbanó formában futballozó Varga Roland is visszatérhet a nemzeti együtteshez.

Rossi az M4 Sportnak elmondta, miért számít a trióra.

Varga Roland:

"Roli mindenekelőtt egy nagyon jó ember, ami a mi csapatépítésünkben egy nagyon fontos szempont. Ő az egyik legpozitívabb kisugárzású srác, akit csupán azért nem hívtam meg ősszel, mert nem játszott a Ferencvárosban. Ez a szabály mindenkire egyformán érvényes. Aki nincs megfelelő fizikai állapotban, ilyen kevés idő alatt nem tudjuk felépíteni a válogatottban."

Tóth Balázs:

"A Fehérváron sérült Kovácsik Ádám mellett a paksi Hegedűs Lajos az utóbbi időben nem jutott lehetőséghez klubjában, de Tóth Balázs mellett nem is elsősorban ez, hanem a képességei szólnak. Nagyszerűen átlátja a pályát és 90 percen keresztül fáradhatatlanul irányítja társait a kapuból. Lábbal is ügyes, jók a reflexei, gyorsan reagál a történésekre és keveset hibázik." 

Géresi Krisztián:

"Teljesítményére már korábban felfigyeltem, megpróbáltam Dunaszerdahelyre csábítani, de akkor szenvedett sajnálatos sérülést. Véleményem szerint, ha így folytatja, semmi akadálya, hogy 30 percre pályára lépjen, természetesen egyelőre még nem kezdőként számolok vele. Meghívása üzenetértékű neki és a hasonló labdarúgók felé is, hogy minden magyar játékoson rajta tartjuk a szemünk."

FRISSÍTÉS:

14.41:

Vagány nyilatkozatot adott a magyar válogatott újonca - NB1.hu

 

Legfrissebb híreink