Üzentek az Újpest-szurkolók a kupadöntő miatt

A címerharc újabb állomása.

Forrás:

Május 3-án rendezik meg a Magyar Kupa döntőjét. A trófeáért a MOL Fehérvár és az Újpest küzdhet meg egymással a Puskás Arénában. A kupadöntő előtt a ViolaFidelity a Facebookon tett közzé egy közleményt, amit honlapunk változtatás nélkül közöl:

"Ennyi mindannyiunknak jár!

Felszólítjuk a klub vezetését, hogy a 2021 május 3-án rendezendő Magyar Kupa döntő mérkőzésre az 1885 alapított Újpest FC a hagyományos címeres mezben fusson ki a pályára! 

Az elmúlt évet, hónapokat eléggé megszenvedte a társadalom, köztük az újpesti közösség is. Rengetegen elvesztették a munkájukat, vagy nem tudták rendesen ellátni azt, mert gyermekeik nem tudtak az oktatási intézményekbe bejárni. A megszorító korlátozásokat senkinek sem kell bemutatni, a kötelező maszk használat, távolságtartás, kijárási tilalmak, időkorlátokat.

A Magyar Kormány döntött! Amennyiben meglesz a 4 000 000 beoltott magyar állampolgár újabb enyhítő intézkedéseket vezetnek be, amelyek érintik a kupafinálét játszó újpesti csapatot is. Nagy valószínűséggel a mérkőzést nézők előtt lehet megrendezi majd a Puskás Ferenc Stadionban, mely gyakorlatilag az EB csoportmeccsek főpróbája lesz.

Ezen események tudatában úgy gondoljuk ha valaha is számítottak valamennyit a szurkolók a jelenlegi tulajdonosnak és a vezetőségnek, akkor félresöpörve mindent megteszi ezt a gesztust a saját szurkolói felé ezekben a nehéz időkben. 

Mint azt a példa is mutatja, az európai labdarúgó társadalom helyesen döntött és bizonyította, hogy a mindenkori football nem csak a pénzről szól, top klubok vezetői helyesen választottak és eredeti elképzeléseikkel ellentétben mégis nemet mondtak a milliárdoknak (Szuper Liga) és a szurkolóikat választották inkább!

Amennyiben a jelenlegi vezetés hajlandó példát mutatni emberségből, úgy természetesnek vesszük, hogy mi is mindent félretéve teljes erőnkből a csapat oldalára állunk, jelen leszünk a mérkőzésen és együtt mindent megteszünk azért, hogy az Újpest FC elhódítsa 11. alkalommal is a kupát!

Együtt, egységben az Újpestért!

Hajrá Lilák Mindörökké!"

FRISSÍTÉS:

14.18:

Újpest: sok hiányzója miatt fájhat Oenning feje - NB1.hu

 

Legfrissebb híreink