Újra Romániából igazolna a MOL Fehérvár FC

650 ezer euróra becsülik az értékét.

Forrás: prosport.ro

Továbbra is folytathatja a MOL Fehérvár FC vezetősége azt a tendenciát, ami a csapat fiatalítását szolgálja. És azt is, hogy újabb tehetséget igazolhat Romániából.

Román sajtóinformációk szerint ugyanis Lyes Houri után újabb játékost szerződtetne a Székesfehérvár Romániából.

Fehérvár: a Bűvész is vastapsot kapott - NB1.hu

Forrás: Simon Zoltán/nb1.hu Többször is elhangzott az a vád a MOL Fehérvár FC-vel szemben az elmúlt hónapokban, hogy a gárda átlagéletkora túl magas, ami miatt lehet, hogy itthon számottevő tényező, de a nemzetközi porondon nem az. Ezek a hangok felerősödtek a nyári El-kupakudarc után, pedig a vezetők már abban az időszakban is azon dolgoztak, hogy a jövő játékosait is Székesfehérvárra csábítsák.

A prosport.ro információja szerint a következő célpont a FC Botosaniban szereplő középhátvéd, 
Andrei Chindris lehet.

A posztra igazolás azért sem lehet véletlen, hiszen Juhász Roland a gárda rutinos védője, korábban bejelentette, hogy a szezon végén visszavonul.

A román lap azt is megemlíti, hogy az FCSB (korábbi Steaua Bucuresti) elnöke, Gigi Becali is megszerezné a 21 éves labdarúgót, sőt az utánpótlás-válogatott védőt, egy harmadik klub, nevesül a német Bundesligában kiesés ellen menekülő Werder Bremen is szívesen látná soraiban.

Érdekesség, hogy szombat este éppen a Botosani otthonába látogat az FCSB a román élvonal rájátszásának első fordulójában, a prosport.ro pedig úgy tudja, hogy a mérkőzésen Magyarországról is érkeznek vendégek, a MOL Fehérvár FC klubképviselői is jelen lesznek a mérkőzésen.

 

Gigi Becali se luptă cu o echipă de tradiție din Bundesliga pentru a-l lua pe omul care poate rezolva problemele din apărarea FCSB | EXCLUSIV - Prosport

FC Botoșani - FCSB e meciul care deschide play-off-ul Ligii 1. În partida ce se va disputa sâmbătă, 29 februarie, de la ora 20:30, va evolua și fundașul Andrei Chindriș, jucător pe care Gigi Becali, finanțatorul vicecampioanei îl vede ca soluție perfectă pentru a scăpa de problemele din defensivă.

 

Chindris 2017 januárjában csatlakozott a Botosanihoz, amely ezt követően kölcsönadta az alsóbb osztályú Academica Clinceni és a CS Stiinta Miroslava együttesének is, 2018 nyarától viszont már az élvonalbeli együttes is számít a védő játékára, a mostani idényben kihagyhatatlan a kezdőcsapatból. 

A Transfermarkt 650 ezer euróra becsüli a játékos értékét, az FCSB elnöke, Gigi Becali pedig a prosport.ro-nak elmondta, akár 1 millió eurót sem sajnálna a védőért.

Legfrissebb híreink