Újabb olasz élcsapattal hozták hírbe Szoboszlait

Remek szezont fut az együttes.

Forrás: mlsz.hu

Jelenleg nem a labdarúgás körül forog az élet Olaszországban. Itáliában a koronavírus okoz súlyos gondokat, a betegség gyakorlatilag megbénította az országot. A Serie A is szünetel jelenleg. A szezon eddigi részében kiváló teljesítményt nyújtott a Lazio. A fővárosi gárda 26 mérkőzés alatt 62 pontot gyűjtött, ezzel a második helyen áll. A listavezető Juventus fórja csak egy pont, így a bajnoki cím sem tűnik elérhetetlennek.

A Gazzetta dello Sport a cikkében összegyűjtötte, hogy kik érkezhetnek a nyáron a Lazio együtteséhez. A vezetőség olyan keretet szeretne építeni, amely a BL-ben sem a futottak még kategóriába tartozna. A Bajnokok Ligája-indulás már-már biztosnak tűnik, hiszen az ötödik helyen álló AS Roma hátránya 17 pont a városi riválissal szemben. 

Igli Tare sportigazgató négy játékos szerződését tervezi. A listáján szerepel Szoboszlai Dominik neve is. Érdekesség, hogy Szoboszlait már korábban is összeboronálták a Lazióval. Nem lenne elképzelhetetlen, hogy távozik a Laziótól Szergej Milinkovics-Szavics, akinek a helyettesítése Szoboszlaira hárulhatna. A magyar válogatott futballista ebben a szezonban 29 tétmeccsen lépett pályára, fellépéseit négy góllal és hét gólpasszal zárta. Szoboszlai értékét a Transfermarkt jelenleg 15 millió euróra becsüli. A Salzburghoz egyébként 2022-ig köti a szerződése.

Szoboszlai pótolhatja a Real és a Barca által csábított játékost - NB1.hu

 

Az nb1.hu az előző héten számolt be arról, hogy a Napoli érdeklődését is felkeltette Szoboszlai Dominik. 

Szoboszlai mellett a sportigazgató Gonzalo Escalante, Marash Kumbulla és Olivier Giroud megszerzésén dolgozhat az átigazolási időszakban.

Legfrissebb híreink