Szoboszlai pótolhatja a Real és a Barca által csábított játékost

Olaszországban köthet ki a magyar válogatott futballista.

Forrás: MTI

Az nb1.hu is beszámolt arról, hogy vasárnap este megszakadt a Salzburg rossz sorozata az osztrák bajnokságban. A salzburgiak a Sturm Graz csapatát fektették két vállra, a 2-0-s győzelemből Szoboszlai Dominik gólpasszal vette ki a részét. 

A magyar válogatott tehetségét az utóbbi hónapokban több csapattal is összeboronálták. Most a forzazzurri.net a Napoli érdeklődéséről ír. A portál úgy tudja, hogy Fabián Ruiz a nyáron visszatérhet Spanyolországba, állítólag a Barcelona és a Real Madrid is csábítja a 23 esztendős futballistát, akiért akár 80 millió eurót is kaphatna a Napoli. Az összeg egy részét pedig Szoboszlai megszerzésére fordíthatják az elöljárók. 

Mercato Napoli - Cammaroto: da Aké e Szoboszlai a Bakayoko, Belotti e Boga

Emanuele Camamroto, su NapoliMazine.Com, analizza le varie operazioni di mercato che il Napoli dovrà condurre nella prossima sessione di mercato per affrontare nel migliore dei modi la la stagione che verrà.

Szoboszlai szerződése 2022-ben jár le a Salzburgnál, az értékét jelenleg 15 millió euróra becsüli a Transfermarkt. A 19 esztendős futballista ebben a szezonban két gólt szerzett az osztrák bajnokságban, emellett három gólpasszt is kiosztott. 
 

Legfrissebb híreink