Úgy tűnik, valóban klubot válthat Dzsudzsák Balázs!

Az edző kérése.

Forrás: mlsz.hu

Dzsudzsák Balázs sorsával az nb1.hu is foglalkozott néhány nappal ezelőtt. Szerdán megjelent cikkünkben rávilágítottunk arra, hogy a magyar válogatott futballista szerződése lejár az al-Ain csapatánál, bár a megállapodásban szerepel egy két évre szóló opció is. Ám a jelek szerint ez nem fog életbe lépni. A koronavírus okozta helyzet egyébként a fizetéseket is befolyásolhatja, úgy hírlik, hogy a béreket a felére csökkenthetik az arab alakulatok. Az sem mellékes, hogy a kiakadáscsökkentés jegyében a légiósok számát ötről négyre redukálhatják. 

Megvágják Dzsudzsák fizetését? - NB1.hu

 

Az al-Ain június 20-án kezdi meg a felkészülést, majd a játékosok júliusban edzőtáborba utaznak. A gárda vezetőedzője, Pedro Emanuel állítólag nem ragaszkodik Dzsudzsákhoz.

"Pedro Emanuel Caio, Kodjo Laba, Baujrzan Iszlamhan és Siotani Cukasza megtartására tett javaslatot a tréner. Pedro Emanuel Dzsudzsák helyett egy másik játékost választana.  Olyan szélsőt szeretne, aki mindkét oldalon tud játszani" - ez áll az alainclub.ae cikkében. 

Majid Al Owais: Al Ain's Radar Spots A "Super" Player.. Ready to Cope with All Possibilities and Kicked off Preparations for Away and Home Summer Training Camp

 

Dzsudzsákról legutóbb május 26-án jeleztük arab forrásokra hivatkozva, hogy távozhat klubjától, sorsa a következő néhány hétben dőlhet el.
 

Legfrissebb híreink