Megvágják Dzsudzsák fizetését?

Mindent klubot érinthetnek a korlátozások.

Forrás: نادي العين لكرة القدم

Az Öböl-menti országokról a legtöbb embernek elsőre a kőolaj és a pénz jut az eszébe, nem is alaptalanul. 

A futball már kevésbé, kivéve akkor, ha egy honfitársa ott futballozik, mint a magyaroknak Dzsudzsák Balázs. Az a Dzsudzsák Balázs, akinek elméletileg már vissza kellett térnie a Dubaiba úgy, hogy kezdésnek kéthetes karanténba vonul a majdani megérkezése után.

Ennél is fontosabb fejlemény lehet az, hogy egybehangzó arab sajtóhírek szerint a koronavírus-járvány okozta gazdasági hatások az ottani futballklubok működését is jelentősen befolyásolják, méghozzá úgy, hogy a csapatok költségvetéseit meg kell felezni, azaz, fele annyi fizetést kapnak majd mostantól a játékosok, arról nem beszélve, hogy a kiadáscsökkentés jegyében a légiósok létszámát 5-ről 4 főre csökkentik.

 

Dzsudzsáknak egyébként lejár a szerződése az Al Ainnál, de a megállapodásban benne van egy további két évre szóló opció is, ám a klub még nem jelezte, mi a terve a magyar válogatott csapatkapitányával.

 

Dzsudzsákkal kapcsolatban arab hírek jelezték már korábban, hogy három csapat érdeklődik iránta, igaz, ezek a beszámolók még azelőtt láttak napvilágot, hogy a legújabb, gyakorlatilag mindegyik klubot érintő korlátozó intézkedésekről szóló tervek napvilágot láttak volna.

Dzsudzsákról legutóbb május 26-án jeleztük arab forrásokra hivatkozva, hogy távozhat klubjától, sorsa a következő néhány hétben dőlhet el.

FRISSÍTÉS:

18.31:

Megvan, hol van Dzsudzsák Balázs - kép - NB1.hu

Péntek, 14.42:

Úgy tűnik, valóban klubot válthat Dzsudzsák Balázs! - NB1.hu

 

Legfrissebb híreink