Törökországban folytatja a magyar válogatott védője

Hivatalos bejelentés.

Forrás: Apollon FC

A magyar válogatott 22 éves védőjének, Szalai Attilának a szerződése ugyan 2023 nyaráig szól a ciprusi Apollonnál (szerdán még bajnoki meccset játszott Lang Ádámék ellen), ám Európa-szerte több csapat érdeklődött iránta, és friss lapértesülések szerint már az egyezség is megszületett - jelentette tegnap délben az nb1.hu.

 

A TÖRÖK ÉS A CIPRUSI SAJTÓBAN CSÜTÖRTÖKÖN UGYANIS EGYÖNTETŰEN BOMBAKÉNT ROBBANT A HÍR, MISZERINT AZ APOLLON ÉS A FENERBAHCE EGY 2 MILLIÓ EURÓ KÖRÜLI (EGYES PORTÁLOK 1,5 MILLIÓ EURÓT, MÁSOK 2,2 MILLIÓ EURÓT ÍRNAK) ÖSSZEGBEN MEGEGYEZETT EGYMÁSSAL, ÉS SZALAI ÉVI 350 EZER EURÓS FIZETÉSÉRT 3 ÉVRE AZ ISZTAMBULIAKÉ LESZ.
 

A ciprusi klub emellett 15%-os részesedést kér a Fenertől további eladás esetén, és az sem elfelejtendő, hogy a Mezőkövesd is részesül a mostani transzferből, a matyóföldiek 20%-ot kapnak. A következő napokban Szalai Törökországba utazhat, hogy véglegesítse a szerződést.A haberturk.com arról számolt be, hogy a Fenerbahce a Bundesligában szereplő Hoffenheimet előzte meg a versenyfutásban, akik szintén szívesen látták volna soraikban a magyar válogatott alapemberét. 

A ciprusi klub nemrég azt jelentette be, hogy a klub vezetői a legfőbb pontokban megállapodtak Szalai átigazolásáról a Fenerbache képviselőivel, ezért a védő Isztambulba utazik, hogy átessen az ilyenkor szokásos orvosi vizsgálatokon.


Ha egy futballista egy klubhoz orvosi vizsgálatra utazik, az gyakorlatilag azt jelenti, hogy ő is mindenben megállapodott már a kérőjével.

Legfrissebb híreink