Torino-Loki: a DVSC csapatkapitány beszólt a körülményekre

Sok debreceni fiatal élete meccsét játszhatja.

Forrás: DVSC

A Giuseppe Moccagatta stadionban, Alessandriában fogadja ma este a Torino a Lokit az Európa-ligában. Ugye a pályaválasztó eredetileg nem indult volna a sorozatban, abban a létesítményben meg, melyben a mérkőzéseit szokta játszani, rendezvény van.

 

Európa-liga: Torino-edző és a Loki erősségei - NB1.hu

A debreceniek mellett természetesen a pályaválasztó is megtartotta a mérkőzés előtti, kötelező sajtótájékoztatóját.

 

Tegnap, a mérkőzés előtt a Loki megtartotta a szokásos sajtótájékoztatóját, az összejövetelen Herczeg András, a Loki szakvezetője szakmai dolgokat helyezett előtérbe:

 

„Nagyon nagy dolog, hogy ide eljutottunk. Tiszteljük a Torinót, nagy klubnak tartjuk. A mi csapatunk viszont nagyon tehetséges játékosokból áll. Ígérhetem, mindent megteszünk azért, hogy legjobb teljesítményünket nyújtsuk, mert a lehető legjobb eredményt szeretnénk elérni. Nagyon sok játékosunk az előző körben játszott először nemzetközi tétmeccset, most viszont egy kiemelt csapat ellen bizonyíthatnak. Megvan a stratégiánk a védekezésre és a támadásokra is, de az ellenféltőél is függ, hogy mit tudunk megvalósítani.”

 

Tőzsér Dániel, a Loki csapatkapitánya viszont nem hagyta szó nélkül a körülményeket. Őszintén elmondta a véleményét, és azt kell mondanunk, vagyis írnunk, a létesítményről eddig látott felvételek alapján teljesen igaza van:

 

„Nagyon nagy lehetőség ez számunkra. Viszont mellbevágóak a körülmények, nem méltóak az Európa-ligához. A Torino is ilyen körülmények között játszik, de furcsa, hogy ilyen pályán, ilyen stadionban kell ezt megtenni. Felkészültünk a Torinóból, amennyire lehet. Tiszteljük a csapatot, de a lehető legjobb eredményt szeretnénk elérni.”

 

A mérkőzésen összesen 350 Loki szurkoló lehet ott, a stadionban felszerelésre került még 2000 szék, így összesen 6000 fanatikus lehet a találkozón, mely 21 órakor kezdődik.

 

Legfrissebb híreink