Európa-liga: Torino-edző és a Loki erősségei

Brutálisan jó csatártól retteghetnek a debreceniek.

Forrás:

Este 21 órakor lép pályára a Loki a Torino elleni El-selejtező mérkőzésen. A debreceniek mellett természetesen a pályaválasztó is megtartotta a mérkőzés előtti, kötelező sajtótájékoztatóját.

 

Walter Mazzarri vezetőedző elmondta, előnyt jelenthet a Loki számára, hogy már másfél hónapja edzésben van, továbbá az is, hogy már ment egy kört az Európa-ligában, azaz már vannak tétmeccsek a játékosaik lábaiban. A Lokiról elmondta még, az egyik legjobb magyar csapat, nemrég még a BL-ben szerepelt és nagyon sok tehetséges, szép jövő előtt álló fiatalja van.

 

Saját csapatáról azt állította, hogy érkeztek fiatalok a gárdához, a nyári feladataik miatt nem tudtak kellőképpen belenyúlni a játékoskeretükbe.

 

Torino-Loki: a DVSC csapatkapitány beszólt a körülményekre - NB1.hu

 

 

A meccsről elmondta, ameddig erejük lesz, addig dominálniuk kell, minél többet kell, hogy náluk legyen a labda. Külön hangsúlyozta, hogy a Loki gyors játékosaira és így a kontráikra is kiemelten kell figyelniük.

 

A Torino egyébként kiemelkedően legjobb játékosa Andrea Belotti. A Palermóban 2 év alatt 62 meccsen 16 gólt szerzett, a Torinóban, 2015 óta, 101 bajnokin 48-szor volt eredményes. Az olasz válogatottban 9 mérkőzésen eddig négyszer volt eredményes.

 

Nem bánnánk, ha az Európa-ligában nem most, hanem mondjuk inkább jövőre kezdené meg a termelést.

 

 

Legfrissebb híreink