Torghelle mehet - megszólalt az új tulajdonos

Kanta József jövőjéről is fontos bejelentést tett.

Forrás:

Az nb1.hu elsőként számolt be arról, hogy komoly változások lehetnek az MTK-nál. A csapattól távozhatnak a rutinos futballisták, így többek között Torghelle Sándor és Balogh Béla is eligazolhat. 
 
A kék-fehérek tulajdonosa, Zakor Sándor azt várja az új vezetőedzőtől, hogy főleg a fiatal, saját nevelésű játékosokra építsen, és ezekből a futballistákból építsen egy feljutásra esélyes csapatot. Hozzátette, a rutinos labdarúgók zömétől elköszönnek, bár Kanta József maradhat, ő segítheti a "csikócsapatot" az osztályváltásban. Ellenben Torghelle vagy Balogh klubváltás előtt áll, ahogy mi is megjósoltuk.
 

 
"Nagy változások lesznek, az öreg, vagy fogalmazzunk úgy, a pályafutásuk befejezéséhez közeledő játékosoktól megválunk, gyakorlatilag majdnem mindenkitől,
és olyan, fiatal, már az NB II-ben bizonyított kölcsönjátékosokat hozunk vissza, akiknek már van felnőtt tapasztalatuk, illetve a bajnokságot nyert U19-es csapatunkból fogunk több embert átvenni az első keretbe" - nyilatkozta Zakor Sándor az InfoRádiónak, aki elárulta Michael Borisz mellett még egy tréner pályázott jó eséllyel az MTK kispadjára. 

Legfrissebb híreink