nb1.hu

Távozóról és szerződéshosszabbításról is beszámolt a ZTE

Zajlik az élet az egerszegi csapatnál.

Az NB1.hu hétfőn jelezte, hogy távozhat a Zalaegerszeg csapatától Diego Santos Carioca. A ZTE nyáron vette kölcsön a brazil szélsőt az ukrán élvonalban edződő Kolos Kovalivka csapatától. Carioca nem tudott húzóemberré válni, ezt bizonyítja, hogy csupán négy NB I-es meccsen jutott szóhoz.

A ZTE kedden bejelentette, hogy felbontották Carioca kölcsönszerződését, íme a közlemény:

"Diego Santos kölcsönszerződését felbontották a felek

A 24 éves játékos idén nyáron érkezett Zalaegerszegre, ám sérülései miatt összesen öt mérkőzésen tudott pályára lépni kék-fehérben, négy alkalommal az OTP Bank Ligában és egy alkalommal a MOL Magyar Kupában.

Diego Santosnak köszönjük a ZTE FC-ért tett erőfeszítéseit és pályafutásához további sok sikert kívánunk!"

A távozó játékos mellett másik hírről is beszámoltak az egerszegiek: Szalay Szabolcs meghosszabbította a szerződését:

"Szalay Szabolcs: 2026

Szerződést hosszabbítottunk az U21-es válogatott játékossal!

Szalay Szabolcs 2021 januárjában érkezett együttesünkhöz, ez idő alatt többször is bizonyította, hogy méltó helyet foglal el a jövő klubjában: többek között a Magyar Labdarúgó Szövetség a 7. forduló legszebb góljának választotta a Mezőkövesd ellen szerzett találatát, valamint november elején, az Újpest ellen is győzelmet érő gólt szerzett. 

„Nagyon örülök neki, hogy hosszútávon számít rám a klub. Szeretnék minél több időt a pályán tölteni és abból kihozni a maximumot, valamint gólokkal és gólpasszokkal segíteni a csapatot" – nyilatkozta honlapunknak a fiatal támadó, akinek további sok sikert és eredményes szereplést kívánunk kék-fehérben!" – írták a bejelentésükben a kék-fehérek.

Szalay a mostani idényben 13 NB I-es meccsen jutott szóhoz, a fellépésein 2 gólt szerzett. Szalay a Mezőkövesd kapuját vette be először, ezt a meccset a ZTE 5-0-ra nyerte meg, aztán november 5-én az Újpest ellen is beköszönt, ezzel a találattal állította be az 1-0-s végeredményt:

Megosztás:
Kapcsolódó hírek