Sztáredzőtől kapott üzenetet Szoboszlai

Komoly eredményeket ért el a tréner.

Forrás: MTI

Szoboszlai Dominik az Instagramon osztott meg egy képet, amelyen az látható, hogy az üres stadionban ül. A bejegyzéshez azt írta, hogy nagyon hiányzik számára ez a helyszín.

Missing this place already  @fcredbullsalzburg #redbulsalzburg #salzburg #redbullarena #football

 

A bejegyzéshez Shane Tusup is írt egy kommentet - számol be a Ripost. Tusup korábban Hosszú Katinkával dolgozott együtt. A munkájuk sikerekben bővelkedett, hiszen a 2016-os olimpián például három aranyérmet szerzett az Iron Lady. Tusup a magyar válogatott futballistát próbálta lelkesíteni. Az amerikai tréner szerint Szoboszlai ebből a szituációból egy igazi harcosként fog kijönni. 

 

"Haver, el tudom képzelni. Az a hely a második otthonod. Mentálisan erősnek kell lenned. Ebből az egész káoszból egy igazi harcosként fogsz kijönni, öreg! Alig várom, hogy lássam majd az első meccsedet!" - írta Tusup a közösségi oldalon.

 

Szoboszlait az utóbbi hetekben több olasz csapattal is összeboronálták. Állítólag az AC Milan és a Lazio érdeklődését is felkeltette a 19 esztendős futballista. Szoboszlai a napokban reagált az átigazolási pletykákra. Szerinte most a klubváltása nem aktuális, ebben a szituációban az a legfontosabb, hogy minél hamarabb vége legyen a bizonytalanságnak.

AC Milan, Lazio: Szoboszlai reagált az átigazolási pletykákra - NB1.hu

 

Szoboszlai szerződése 2022-ben jár le a Salzburgnál. A 8-szoros magyar válogatott futballista értékét a Transfermarkt 15 millió euróra becsüli. 

Legfrissebb híreink