AC Milan, Lazio: Szoboszlai reagált az átigazolási pletykákra

Olasz topcsapatok vinnék a magyar válogatott játékost.

Forrás: MLSZ/Facebook

Honlapunkon is beszámoltunk már arról, hogy olasz csapatok érdeklődését keltette fel Szoboszlai Dominik. A Red Bull Salzburg magyar válogatott játékosát állítólag az AC Milan és a Lazio is szeretné szerződtetni. A 19 esztendős futballistát 2022-ig köti a szerződése az osztrák klubjához. A Transfermarkt becslése szerint Szoboszlai értéke jelenleg 15 millió euró lehet.

Újabb olasz élcsapattal hozták hírbe Szoboszlait - NB1.hu

 

Szoboszlaival a Nemzeti Sport készített egy interjút. A beszélgetés során felmerült, hogy mekkora realitása van annak, hogy Olaszországba igazol a magyar válogatott mezét nyolc alkalommal magára öltő futballista. 

 

"Láttam ezeket a cikkeket, de ennek most semmi aktualitása sincs. Előbb érjen véget a bizonytalanság, és folytassuk a bajnokságot, ennél előrébb nem érdemes tekinteni" - hangsúlyozta Szoboszlai Dominik.

 

Szoboszlai egyébként azt is támogatná, ha nézők nélkül, de folytatódna az idény. Hozzátette, drukkerek nélkül ugyan nincs igazi futball, de még ez is jobb forgatókönyv lenne annál, ha hat-nyolc hónapot kellene kihagyniuk. 

"Főleg a labda hiányzik. Az edzőpályára senki sem mehet be, arra sincs lehetőség, hogy akárcsak üres kapura egyedül gyakoroljam a szabadrúgásokat vagy a távoli lövéseket. Egyelőre fogalmam sincs, mikor folytatódik a bajnokság, mikor lesznek újra közös edzéseink, csak annyi biztos, hogy egyetlen labdarúgót sem engedtek haza. A klub azt mondta, hogy senkire sem akarnak várni, ha egyszer újra elkezdődnek az edzések, de a hírek alapján ez odébb van" - mondta Szoboszlai. 

Legfrissebb híreink