Szavazás: visszatérjen-e Nikolics Nemanja a magyar válogatottba?

Picit másképpen nyilatkozott vasárnap, mint pénteken.

Forrás: MLSZ

Amikor pénteken a MOL Fehérvár FC sajtótájékoztatón mutatta be a klubhoz 4.5 év után visszatérő, utána szombaton a Mezőkövesd elleni 2-1-es siker hajrájában pályára is lépő Nikolics Nemanját, a támadó megkapta azt a kérdést, hogy visszatér-e a válogatottba. Nikolics akkor azt mondta, nincsen róla szó.

A kijelentésének, mivel a sportmédia jelentős része ott volt az eseményen, bőven híre ment, az nb1.hu-hoz eljutott hírek szerint nagyon sokan vannak olyanok a drukkerek között, akik ismét szívesen látnák címeres mezben Nikolicsot. És persze olyanok is, akik meg nem.

Válogatott: Nikolics megbeszéli Rossival - NB1.hu

Múlt héten tért vissza Nikolics Nemanja a MOL Fehérvár FC-hez, de arról, hogyha hazatér, a Vidiben folytatja, az nb1.hu-nak mesélt először még május 5-én a Los Angeles FC-Chicago Fire bajnoki után az öltözőfolyosón. A Los Angeles FC otthonában játszott magyar idő szerint szombatról vasárnapra virradó hajnal a Chicago Fire, a magyar válogatott Nikolics Nemanja csapata.

És Nikolics tegnap este az M4 Sport magazinműsorának a vendége volt, az adásban már úgy fogalmazott, leülne megbeszélni Marco Rossi szövetségi kapitánnyal a helyzetet, azaz, résnyire kinyitotta a válogatottság kapuját, igaz, azt is kijelentette, egyelőre nem gondolkodik a visszatérésen.

Nikolics egyébként 27-szer öltötte eddig magára a magyar válogatott mezét, ezeken a mérkőzéseken 5-ször talált be az ellenfelek kapujába. Íme, a kimutatás a Wikipedia-oldaláról.

Nikolics ott volt a válogatottal a legutóbbi Európa-bajnokságon, a világ legfontosabb csapatára egyébként sorsdöntő mérkőzés vár Bulgária ellen idegenben a pótselejtezőn március 26-án, amit tiszta szívből remélünk, hogy sikerrel vív meg a nemzeti csapat. Ha ez bekövetkezne, utána az Izland-Románia győztesével mérkőznénk meg ugye a Puskás Arénában, ha azt az akadályt is sikerrel vesszük, kijutunk az Eb-re, amit, ha már lendületben vagyunk, jó lenne végre megnyerni, mert a Puskásban is lesznek ám meccseink.

FRISSÍTVE, 17.39:

Nikolics a válogatottban? - Marco Rossi reagált - NB1.hu

 

A kérdésünk pofonegyszerű: visszatérjen-e Nikolics a magyar válogatottba?

Legfrissebb híreink