Nikolics a válogatottban? - Marco Rossi reagált

Egy lépéssel közelebb a megoldás!

Forrás: MTI

Korábban beszámoltunk arról, hogy a MOL Fehérvárhoz hazatérő Nikolics Nemanja múlt pénteken, bemutatása alkalmával több más témakör mellett a magyar válogatottba történő esetleges visszatérésről is beszélt, újságírói kérdésre válaszolva. A támadó akkor azt mondta, nem változtat a döntésén, nem lesz többé válogatott.

Válogatott: Nikolics megbeszéli Rossival - NB1.hu

 

Vasárnap este viszont már kissé másképpen nyilatkozott az M4 Sport magazinműsorában. A legutóbb 2018. március 27-én, a Skócia elleni barátságos mérkőzésen pályára lépő, majd május 3-án, az amerikai Chicago Fire játékosaként a nagy távolságra való tekintettel a válogatottságot lemondó Nikolics a Góóól! 2 vendégeként arról beszélt, hogy nem szándékozik visszatérni a magyar válogatottba, de annyit azért még hozzátett, nyitva hagyja a lehetőséget a szövetségi kapitánnyal való találkozásra ebben a kérdésben.

„Ha lesz lehetőségem, Rossi kapitánnyal ezt át fogom beszélni” – nyitotta mégis résnyire az ajtót a válogatottba való visszatérése előtt. De nem győzte hangsúlyozni, elsősorban a Fehérvárra koncentrál, ezért igazolt haza.

 

A szövetségi kapitány válasza nem váratott sokat: Marco Rossi továbbra is tartja magát a korábban meghatározott válogatási elveihez, melyek az olasz szakember kinevezése óta ismertek mindenki előtt.

Szavazás: visszatérjen-e Nikolics Nemanja a magyar válogatottba? - NB1.hu

 

"Az ajtó minden olyan játékos előtt nyitva áll, aki fizikai, taktikai, technikai szempontból is alkalmas és kész arra, hogy a nemzeti csapatot segíteni tudja. Ez alól sem Nikolics, sem más nem kivétel, így amennyiben találkozni szeretne velem, akkor erre én is nyitott vagyok – mondta a szövetségi kapitány.A férfi A-válogatott legközelebb március 26-án lép pályára Szófiában Bulgária ellen, amely mérlőzésre a tervek szerint március 16-án hirdeti ki keretét Marco Rossi. Facebook-oldalunkon feltett szavazásunk alapján megoszlik a vélemény, ha ebben a keretben helyet kap Nikolics, annak mennyire örülnek majd a szurkolók...

Legfrissebb híreink