Rossi megmondta, hova kéne igazolnia Szoboszlainak

Nem rejtegette véleményét.

Forrás: mlsz.hu

Korábban többször is hírt adtunk arról, hogy az osztrák Bundesliga legjobb játékosának választott Szoboszlai Dominik megszerzéséért jelenlegi állás szerint olasz klubok állnak a legközelebb.

A kérők között a Milant és a Napolit emlegetik leghangosabban, kérdés, a Salzburg 19 éves középpályása valóban távozik-e klubjától, és ha igen, melyik csapattal sikerül megegyezni. A calcionapoli24.it nevű olasz portál Marco Rossival, a magyar válogatott szövetségi kapitányával készített interjút, aki elárulta, szerinte hova kéne igazolnia Szoboszlainak.

Ungheria, il ct Rossi: "Szoboszlai-Napoli? Sarebbe il giocatore ideale per Gattuso! In Serie A crescerebbe ancora, ha un aspetto da migliorare" [ESCLUSIVA]

 

"Dominik technikás, képzett és tehetséges játékos, remek fizikai képességekkel és gyorsasággal. Ha úgy döntenek, hogy a Serie A-ban folytatja, leginkább védekezésben kell még javulnia. A 4-3-3-as rendszerben amolyan box-to-box középpályás szerepét töltheti be, aki támogatni tudja a csatárt, egyben hátra is mozog. 

Ideális választás lenne a Napoli stílusához, és neki is feküdne a játékuk" - mondta.

 

Vélhetően hamarosan eldől, hol láthatjuk a következő szezonban Szoboszlait, akiért 25-30 millió eurós összeget fizethet leendő klubja.

FRISSÍTÉS, KEDD, 9.09

Szoboszlai átigazolása - Dzsudzsák életútja is szóba került - NB1.hu

 

 

Legfrissebb híreink