Rossi elárulta: itt folytatja Szoboszlai!

Sokat sejtető szavak a szövetségi kapitánytól.

Forrás: MTI

A DIGI Sport vette észre, hogy Marco Rossi, a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya a passioneinter.com című oldalnak beszélt Szoboszlai Dominik sorsának várható alakulásáról.

Mint ismeretes, a 19 éves Szoboszlai jelenleg meghatározó játékos az RB Salzburgban, 29 meccsen négy gólt és hét gólpasszt jegyzett. Hónapok óta röpködnek a lehetséges átigazolási lehetőségek vele kapcsolatban, és most Marco Rossi is megerősítette, hogy a következő állomás Olaszország lehet.

Ennyi pénzért igazolhat Olaszországba Szoboszlai - NB1.hu

 

"Beszéltem Szoboszlaival és az ügynökével, akivel nagyon jó viszonyban vagyok. Ő azt mondta, hogy mielőtt a koronavírus miatt leállt volna a futballélet, több ajánlatot is kaptak Olaszországból, és Dominik nagy valószínűséggel ott folytatja" - mondta a magyar válogatott szövetségi kapitánya a passioneinter.com-nak.


"Biztos vagyok abban, hogy az Inter, a Milan és a Lazio közül kerül ki az új csapata. A menedzsere nagyon bizakodó volt, és bár szó volt arról is, hogy már januárban vált, de ez különböző okok miatt nem jött össze. Tudtommal az egyik klubbal már igencsak előrehaladottak a tárgyalások, de nem tudom megmondani, hogy melyikkel" - fogalmazott Rossi.

Korábban többször is beszámoltunk arról, hogy a magyar középpályás következő állomása valóban Olaszország lehet.

Legfrissebb híreink