Ennyi pénzért igazolhat Olaszországba Szoboszlai

Patinás csapatba kerülhet.

Forrás: MTI

Az nb1.hu-n is beszámoltunk már arról, hogy Szoboszlai Dominik több olasz csapat érdeklődését felkeltette. A magyar válogatott futballistáért zajló versenyfutás győztese az AC Milan lehet. A piros-fekete klub állítólag 15 millió eurót fordítana Szoboszlai megszerzésére - írja a calciomercato.com.

Milan, è sfida alla Lazio per Szoboszlai: il 'piccolo Milinkovic' convince anche Gazidis

 

A portál szerint a 2000-es születésű Szoboszlai Európa egyik legnagyobb reménysége. Honfitársunkat a Lazio ászához, Szergej Milinkovics-Szavicshoz hasonlítják. Ivan Gazidis ügyvezető fiatal, tehetséges és sikerre éhes játékossal szeretné megerősíteni a csapatot, és ezeknek a kritériumoknak megfelel Szoboszlai a cikk szerint. 

Arra is kitérnek, hogy valószínűleg Ralf Ragnick lehet az AC Milan következő vezetőedzője, Ragnick pedig kiválóan ismeri Szoboszlait. A cikkből az is kiderül, hogy a Juventus, a Lazio és az Inter is szemmel tartja Szoboszlait.

A Milan jelenleg a hetedik helyen áll a táblázaton. A patinás olasz csapat 18 alkalommal nyerte meg a Serie A-t, valamint a BL-ben (korábbi nevén a BEK-ben) hétszer szerezte meg a trófeát. 

Legfrissebb híreink