Románia: távozott a magyar válogatott – megdöbbentő részletek

Hamarosan meglehet az új csapata.

Forrás:

Az nb1.hu foglalkozott elsőként már április 8-án azzal, hogy nem túl rózsás a helyzete a Kolozsvári Vasutasnál Lang Ádámnak, a magyar válogatott védőjének. Olyannyira nem, hogy nemrég a klub be is jelentette, hogy a felek megállapodtak egymással a békés elválásban.
 
Az nb1.hu-t azonban erdélyi forrásai megdöbbentő részletekről tájékoztatták.
 
Ugye Lang stabil csapattagnak számított a gárdánál, ám amikor március végén Dan Petrescu vezetőedző visszatért a kispadra azt mondta a magyarnak, hogy nem ismeri, ezért nem is fog játszani. Nem kell elfogult magyarnak lennünk ahhoz, hogy megállapíthassuk, 2019-ben nincs olyan edző a kortárs technikai vívmányoknak köszönhetően, aki ne tudhatna meg egy játékosról adatok és felvételek segítségével mindent, amit csak megtudhat és meg akar tudni.
 

Románia: távozik a magyar válogatott - NB1.hu

Románia: távozik a magyar válogatott

Ám a fájdalmas és kemény sztorinak itt még nincs vége. Erdélyi forrásaink szerint Lang Ádám ebben az évben – június 10-ét írunk!!!! – kettő, azaz kettő darab fizetést kapott, a bajnoki címért járó prémium elmaradásáról nem is beszélve. Az aranyérem megszerzéséből is alaposan kivette a részét, hiszen 24 meccse volt összesen a bajnoki szezonban.
 
Az nb1.hu úgy tudja, Lang Ádám a felsorolt összegekről lemondott azért, hogy elhagyhassa a Kolozsvári Vasutast. Egyébként a gárda vezetői csak úgy akartak megválni tőle, hogy mindezek után pénzt akartak kapni érte…
 
Lang iránt egyébként külföldről és itthonról is van érdeklődés, pár napon belül eldőlhet a sorsa.

Legfrissebb híreink