Román káosz: eldőlt a Sepsi sorsa

Bejelentést tett az elnök.

Forrás:

Tegnap már jeleztük, hogy több okból kifolyólag is hatalmas káosz uralkodik a román bajnokságban, aminek köszönhetően lehet, hogy osztályozóra kényszerülne a Sepsi, annak ellenére, hogy ezt nem érdemelné meg.

A jelek szerint viszont megoldódik a helyzet, legalábbis erre lehet bőven következtetni a tulajdonos, Diószegi László Facebook-bejegyzéséből:

„Kedves szurkolók azt hiszem most már örülhetünk , hiszen az új számítás szerint a 8.-ik helyen végeztünk, így szó sincs semmilyen osztályozóról ! Nem tudjátok milyen két hetem volt , azt hittem megörűlök , de azt mondják :minden jó, ha jó a vége. Köszönöm nektek a sok biztatást , tényleg nagy szükségem volt erre , hiszen itt minden változott oránként , nem tudtuk mit akar a szövetség . Akármit is akar ,minket nem lehet egykönnyen kiejteni , mi vasakarattal rendelkezünk. Nekünk mindig sokkal többet kell teljesítenünk , de mi megszoktuk már ezt ! Örülök ,ha boldogságot okoztunk nektek, és megigérem még sok szép napot fogunk varázsolni nektek . Dragi suporteri , cred ca putem sa ne bucuram fiindca dupa noile reguli am ajuns la locul 8. Totul e bine cand se termina cu bine ! Vreau sa va multumesc ca ati avut incredere in noi , in echipa . Chiar am avut nevoie de suportul vostru in ultimii doi saptamani. Sant bucuros ca echipa noastra a adus bucurie in viata voastra!”

A nem mindennapi részletekről a linkre kattintva lehet olvasni:

Óriási káosz és botrány Romániában, mi lesz a Sepsivel? - NB1.hu

 

Legfrissebb híreink