Rebrov elégedett a csapata felfogásával

Nem lesz könnyű a vasárnapi meccs.

Forrás: Török Attila

Ugyan ma nem játszik Magyar Kupa meccset a Ferencváros, de a bajnokságban pályára lép. Zalaegerszegen vedégszerepelnek, a 2. fordulóban elmaradt bajnokijukat pótolják.

Csütörtökön 1-1-es döntetlent játszottak az Európa Ligában az Espanyol ellenfeleként és Rebrov elégedett volt a látottakkal. Az edző szerint nagyszerűen futballoztak az első 20 percben, irányítani tudták a meccset és birtokolni tudták a labdát. A mérkőzés további részében viszont az eredmény megőrzésére koncentráltak, ami nem is csoda, hiszen sokak számára az első alkalom volt a csoportkörben. A következő meccsen már tapasztaltabbak lesznek, de nem számít könnyű mérkőzésre az ukrán tréner - mondta a Fradi honlapjának.

A vasárnapi zalaegerszegi mérkőzéssel kapcsolatban is megosztotta a gondolatait a klub honlapjával:

,,Biztos vagyok benne, hogy egy nehéz mérkőzés lesz, telt ház előtt játszunk majd, mind a két csapat és a szurkolók is nagyon várnak már erre a találkozóra. Számunkra most az a legfontosabb, hogy minél előbb regenerálódni tudjunk, hosszú nap volt a csütörtöki, pénteken pedig még egy hosszú repülőút is fárasztotta a játékosokat. Mindentől függetlenül készen állunk az újabb kihívásra, és megfelelő állapotban leszünk, hogy a legjobbunkat nyújtsuk."

Legfrissebb híreink