Prosser elmondta, hogy miért ment Diósgyőrből az MTK-ba

Elismerően beszélt a Vasas igazolásairól.

Forrás:

Már új csapatával utazott el Törökországba az élvonalból a másodosztályba igazoló Prosser Dániel korábbi és jelenlegi csapatairól, edzőiről és az MTK céljairól is beszélt a DIGI Sport reggeli műsorában.

 

„Amikor odaszerződtem, akkor még Fernando volt az edző. Nagyon szerettem vele dolgozni. Más kérdés lenne, ha még mindig ő lenne az edző.” – árulta el Prosser Dániel, aki 2019 februárjában érkezett az akkor még Fernando Fernández vezette Diósgyőrt.

 

Az őszi szezonban tizenhat élvonalbeli mérkőzésen és három Magyar Kupa összecsapáson játszott, és úgy véli: „A mutatók azok lehettek volna jobbak is, azok nem úgy alakultak, ahogy szerettem volna. Bízom abban, hogy az MTK-nál jobbak lesznek, és itt ki tudok teljesedni.”

Prosser Dániel a Reggeli Startban arról is beszélt, hogy nem érez különbséget a DVTK és az MTK között, mert úgy látja „mindkét edző felkészült, fizikálisan felkészíti a csapatot”. Az MTK jelenlegi vezetőedzőjét, Michael Boris-t egyébként az U21-es válogatottból már jól ismeri.

Élő közvetítés az átigazolásokról - Halmosi Novothny, Feczesin és Kaposvár - NB1.hu

 

A 25 éves középpályás nem érzi visszalépésnek, hogy a másodosztályban folytatja pályafutását, mint mondta: „Annyiból talán jobb lesz, hogy többször érek majd labdához, mint mondjuk, amikor játszik az ember egy Vidi vagy egy Fradi ellen”, de hozzátette: „most fél évig az NB II-ben kell játszani, de úgy gondolom, majd fontosabb lesz, hogy a következő szezonban, ha feljutunk az NB I-be, milyenek leszünk”, és hangsúlyozta, még nehéz megmondani, kik esélyesek a feljutásra, mert „a szezon elején nem mindenki mondta volna meg, hogy a Csákvár is jól fog szerepelni meg a Budafok is, de például a Vasas is jól erősített a télen”.

Legfrissebb híreink