Petry Zsolt városában dőlhet el a Hertha sorsa

Örömhírt jelentett be a berlini klub Dárdai Mártonról.

Forrás: Hertha BSC

Petry Zsolt kirúgása után sem állt meg az élet a Herthánál, hiszen Dárdai Pál csapata továbbra is hatalmas harcban van a bennmardásért.

A 18 csapatos Bundesligában a Hertha jelenleg a 14. helyen foglalja el a táblázaton, két ponttal megelőzve a 16., osztályozós helyen lévő Kölnt és a már kieső helyen lévő Bielefeldet.

A berliniek a következő körben a Mönchengladbachot fogadják, majd a Szalai Ádám fémjelezte Mainz vendégei lesznek, majd fogadják a Sallai Rolanddal felálló Freiburgot, majd mennek a tök utolsó Schalke otthonába, majd vendégül látják a Bielefeldet, majd fogadják a Kölnt, majd az utolsó fordulóban annak a Hoffenheimnek lesznek a vendégei, amelyik gárdától Petry a Herthához érkezett 6 évvel ezelőtt és mely városban a mai napig él. Egyébként a Hoffenheimnél is 6 évig volt kapusedző.

Hertha: kirúgták Petry Zsoltot - NB1.hu

 

Megerőltető menet vár tehát a Dárdai csapatra, ezért is volt fontos tényező az, hogy a klub Facebook-oldala és honlapja örömmel számolt be arról, hogy a tegnapi edzésen mér újra a társak között lehetett Dárdai Márton, aki elővigyázatosságból nem játszott az Union elleni rangadón a hétvégén (előtte 5 bajnokin kezdő volt), a találkozónak 1-1 lett a végeredménye.

A Hertha a legutóbbi 4 mérkőzésén 7 pontot szerzett, erről Dárdai Pál azt mondta, ezt az arányt kell tartaniuk, ha benn akarnak maradni.

FRISSÍTÉS, 15.20:

Legfrissebb híreink