Paks-Honvéd: Pisont kemény visszavágóra számít - reakció

Szegeden fog döntés születni.

Forrás: honvedfc.hu

Nem született egyetlen találat sem a Paks és a Honvéd meccsén, nyílt maradt a továbbjutás kérdése a Magyar Kupa negyeddöntőjében. Pisont István első győzelme még várat magára a Honvéd felnőttcsapatánál, kemény visszavágóra számít.

 

Paks-Honvéd: Osztermájer megosztott a keretével kapcsolatban - reakció - NB1.hu

Gólnélküli döntetlent játszott egymással a Paks és a Honvéd a Magyar Kupa negyeddöntőjének első mérkőzésén. A mérkőzésen összeségében a Paks volt a veszélyesebb, azonban igazán komoly helyzetet egyik fél sem tudott kialakítani. A visszvágót jövő hét szerdán rendezik, Szegeden fogadja a Honvéd a Paksot.

 

Pisont István a következőket mondta el a meccs után:

,,Azt gondolom egy pici kivárás volt mindkét részről, ugyanakkor mi szerettünk volna rúgni egy gólt. Mindkét csapatnak volt lehetősége, nálunk az első félidőben, amit Batik Bence melléfejelt. A Paksnak a másodikban volt, amit kihagytak. Gyűrtük egymást, csináltuk a dolgainkat. Összességében nagyon stabil volt a csapat, védekezésben minden meg tudtunk csinálni. A Paksnak vannak kulcsjátékosai, akik ma nem léptek pályára. Teljesen nyitott a továbbjutás."

PAKSI FC–BUDAPEST HONVÉD 0–0
Paks, Városi Stadion, 1031 néző. Vezette: Iványi (Vígh-Tarsonyi, Lémon – Vad II, Szilasi)
PAKS: Rácz G. – Szabó J., Gévay, Lenzsér, Osváth – Bor (Báló, 82.), Windecker, Kecskés T. – Haraszti (Könyves, 58.), Hahn, Sajbán Máté (Bertus, 69.). Vezetőedző: Osztermájer Gábor
HONVÉD: Tujvel – Ikenne-King (Kukoc, 79.), Batik, Lovric, Niba, Uzoma – Kesztyűs, Nagy G., Gazdag – Ugrai (Banó-Szabó, 86.), Moutari (László D., 72.). Szakmai igazgató: Pisont István
Sárga lap: Haraszti (19.), Gévay (52.), ill. Moutari (10.)

VISSZAVÁGÓK
Március 11., szerda

18.00: Mezőkövesd–Puskás Akadémia
18.00: MTK (NB II)–Dorogi FC (NB II)
18.00: Budapest Honvéd–Paks (Szeged, Szent Gellért Fórum)
18.00: Mol Fehérvár FC–ZTE FC

Legfrissebb híreink