Paks-Honvéd: Osztermájer megosztott a keretével kapcsolatban - reakció

Gyakorlatilag helyzet nélkül ment le a mérkőzés.

Forrás: Paks

Gólnélküli döntetlent játszott egymással a Paks és a Honvéd a Magyar Kupa negyeddöntőjének első mérkőzésén. A mérkőzésen összeségében a Paks volt a veszélyesebb, azonban igazán komoly helyzetet egyik fél sem tudott kialakítani. A visszvágót jövő hét szerdán rendezik, Szegeden fogadja a Honvéd a Paksot.

 

Paks-Honvéd: nem született döntés az első meccsen - NB1.hu

Hiába dolgozott ki több helyzetet a hazai csapat, nem született gól a Paks-Honvéd Magyar Kupa találkozón. A mérkőzés első lehetősége a vendégek előtt bontakozott ki, de Batik a kapu mellé fejelte a labdát. Ezt az akciót követően a Paks volt a veszélyesebb. A 12.

 

Osztermájer így nyilatkozott a meccs után:

„Most még mélyebb elemzésbe nem mennék bele. A Honvéd és mi is jól megszerveztük a védekezést, így gyakorlatilag helyzet nélkül ment le a mérkőzés. Mindkét csapat részéről hiányzott a játék sava, borsa. Ugyanakkor, ha a mérkőzés legnagyobb helyzeténél Hahn leleményesebb, szinte a gólvonalon észreveszi, hogy ellenféltől kapta a labdát, nyerhettünk is volna. A döntetlen eredmények közül a leghálásabb született, hisz’ nincs idegenben szerzett gól. Voltak hiányzó játékosaink, de a huszonöt fős keretünk ezt elbírta. A ma pályára lépők is jól teljesítettek, ezért megosztott vagyok a hétvégi kerettel kapcsolatosan.”

 

Paks-Honvéd: Pisont kemény visszavágóra számít - reakció - NB1.hu

Nem született egyetlen találat sem a Paks és a Honvéd meccsén, nyílt maradt a továbbjutás kérdése a Magyar Kupa negyeddöntőjében. Pisont István első győzelme még várat magára a Honvéd felnőttcsapatánál, kemény visszavágóra számít. Gólnélküli döntetlent játszott egymással a Paks és a Honvéd a Magyar Kupa negyeddöntőjének első mérkőzésén.

 

PAKSI FC–BUDAPEST HONVÉD 0–0
Paks, Városi Stadion, 1031 néző. Vezette: Iványi (Vígh-Tarsonyi, Lémon – Vad II, Szilasi)
PAKS: Rácz G. – Szabó J., Gévay, Lenzsér, Osváth – Bor (Báló, 82.), Windecker, Kecskés T. – Haraszti (Könyves, 58.), Hahn, Sajbán Máté (Bertus, 69.). Vezetőedző: Osztermájer Gábor
HONVÉD: Tujvel – Ikenne-King (Kukoc, 79.), Batik, Lovric, Niba, Uzoma – Kesztyűs, Nagy G., Gazdag – Ugrai (Banó-Szabó, 86.), Moutari (László D., 72.). Szakmai igazgató: Pisont István
Sárga lap: Haraszti (19.), Gévay (52.), ill. Moutari (10.)

VISSZAVÁGÓK
Március 11., szerda

18.00: Mezőkövesd–Puskás Akadémia
18.00: MTK (NB II)–Dorogi FC (NB II)
18.00: Budapest Honvéd–Paks (Szeged, Szent Gellért Fórum)
18.00: Mol Fehérvár FC–ZTE FC

Legfrissebb híreink