Oroszország-Magyarország: egészség és dicséret a magyaroknak - REAKCIÓK

Nem jött be az oroszok terve.

Forrás: MLSZ/Facebook

A magyar válogatott Oroszországban is pontot tudott szerezni, Marco Rossi együttese 0-0-s döntetlennel zárta a moszkvai összecsapást. Négy fordulót követően a szbornaja vezeti a csoportot nyolc pontjának köszönhetően, míg a mieink a második helyen állnak hét ponttal. Az oroszok kapitánya a sajtótájékoztatón többek között a mieink játékát is górcső alá vette. 

Erősorrend: rákérdeztünk, Marco Rossi meg elhelyezte Izlandot a ranglétrán - NB1.hu

 

"Győzelemre készültünk" - jelentette ki a sajtótájékoztatón Sztanyiszlav Csercseszov. "Az első félidő második felében már kezünkbe vettük az irányítást, de az utolsó passzokba gyakran hiba csúszott. A szünet után egyértelműen mi diktáltuk az iramot, helyzeteket dolgoztunk ki, de ezeket nem tudtuk gólra váltani. A cseréinknek köszönhetően feljavult a támadójátékunk. A magyar válogatott egyébként nagyon szervezetten futballozott. Igyekeztünk ellenfelünkre nagy nyomást gyakorolni, de ez nem igazán működött" - idézi a sport-express.ru az orosz kapitányt.

Oroszország-Magyarország: az Endi, a Willi, és a Sancho - REAKCIÓK - NB1.hu

 

A mester egyébként arról is beszélt, hogy rövid idő alatt három meccset vívtak, ami eddig még nem fordult elő. Hozzátette, a folytatásban Törökországban és Szerbiában is nehéz dolguk lesz, de mindkét meccsre fel fognak készülni. 

"A legfontosabb az lesz, hogy a játékosaink egészségesek legyenek majd" - hangsúlyozta Csercseszov. 

Oroszország-Magyarország: sokat tettek hozzá a Fradi-játékosok - OSZTÁLYOZÓNAPLÓ - NB1.hu

 

Legfrissebb híreink