Oroszország: Kassait bejelentették

Két vezetőt neveztek ki.

Forrás:

Az Orosz Labdarúgó Szövetség bejelentette, hogy Kassai Viktor lesz az orosz bírók vezetője. Kassai mellett Szergej Fursa is fontos feladatot kapott, ő az ellenőrzési osztály főnöke lesz. Az nb1.hu már december 30-án jelezte, hogy így lesz.

Oroszország: Kassait bejelentették - NB1.hu

 

Kassai december végén jelentette be, hogy befejezi a pályafutását. Karrierje során 2008-ban olimpiai döntőt vezethetett, míg 2011-ben a BL-finálét kapta meg. A döntése után az mlsz.hu-nak arról beszélt, hogy új kihívásokra vágyik, ezért "akasztotta szögre a sípját". 

Élő közvetítés az átigazolásokról - az NB II és az NB III hírei indítják a csütörtököt - NB1.hu

 

A bejelentést követően az nb1.hu is írt arról, hogy Oroszországból van megkeresése Kassainak, aki Roberto Rosettit váltotta az orosz játékvezetői bizottság élén.

"Kassai Viktor az egyik legismertebb játékvezető volt az egész világon. Biztos vagyok benne, hogy ő képes lesz a játékvezetőinkkel megismertetni a legújabb trendeket" - fogalmazott Alexander Dyukov, az Orosz Labdarúgó Szövetség elnöke. 

"Szeretnék köszönetet mondani a szövetség tagjainak ezért a lehetőségért. Februárban találkozni fogok az összes játékvezetővel az edzőtáborban, és ekkor megkezdjük kidolgozni az új stratégiát" - nyilatkozta Kassai

Legfrissebb híreink