Németh Krisztián csapatot vált

Lejárt a szerződése az Egyesült Államokban.

Forrás: Sporting KC

A minap a budapesti Hemingway étteremben elevenítették fel a tíz éve történteket az egyiptomi U20-as világbajnokságon bronzérmes válogatott labdarúgói és a szakmai stábja. A játékosok nevében a korosztály nemzetközi szinten is kiemelkedő tehetsége, Németh Krisztián mondott köszönetet a felkészítő edzőknek. A támadó utána a Magyar Nemzetnek beszélt a jövőjéről: 

:Még nem tudom, merre vezet az utam, de nagyon valószínű, hogy távozom Amerikából. Komoly esély van az ország- és klubváltásra, persze tisztában vagyok vele, hogy télen nem könnyű csapatot találni." 

A 37-szeres válogatott csatár egyelőre itthon igyekszik formában tartani magát, külön edzéseket végez, és várja az ajánlatokat. Továbbra is külföldben gondolkodik.

Élő közvetítés az átigazolásokról - edző is ment Jova után a Szparitól - NB1.hu

 

"Január elején leszek 31 éves, ha szakmailag is kihívást jelentő ajánlat érkezik egy támadó futballt játszó csapattól, ahol nem kiegészítő emberként számítanak rám, akkor belevágok egy újabb távoli kalandba. Nyilván mindenki Európában, erős bajnokságban szeretne futballozni, de ha ez valamiért nem jön össze, akkor más utat kell választanom."

Németh kacskaringós pályaíve során megfordult a Liverpool utánpótláscsapatánál, Blackpoolban, a holland Waalwijk és Roda, a görög Volosz, Olimpiakosz és AEK Athén, a katari al Garafa, a tengerentúli New England Revolu­tion és a Sporting Kansas együttesénél. Utóbbi klubnál jár le a szerződése, amit – jelen állás szerint – nem hosszabbít meg.

 

Legfrissebb híreink