Nagy Dominik csapattársát venné meg a Puskás Akadémia

Több poszton is bevethető a portugál.

Forrás:

A Panathinaikosz 20-szor nyerte meg a görög bajnokságot és 18-szor az ottani kupasorozatot, de a koronavírus-járvány miatt kíméletlen gazdasági helyzetbe került a klub.

Gyakorlatilag minden értékes játékosától megválik majd a Pana, így a télen a Legiától kölcsönbe megszerzett Nagy Dominik sem marad majd a klub kötelékében.

Mint ahogyan a jelek szerint a portugál középső védő, Joao Nunes sem, akinek 400 ezer euróra taksálják az árát. A szerződése 2022 nyaráig köti a Panához, de a klub értékesíteni kívánja.

 

Az nb1.hu úgy tudja, hogy az érdeklődök között ott van a Puskás Akadémia is, olyannyira, hogy a két klub vezetői már megkezdték a tárgyalásokat, ám a játékos vételárát illetően még más-más elképzeléseik vannak.

 

A 24 éves portugál egyébként a védelem jobb oldalán és védekező középpályásként tis tud játszani.

Mint ma már jeleztük, a felcsútiak Gróf Dávid, az FTC kapusa iránt is érdeklődnek.

FTC: Bogdán jöhet, Gróf mehet? - NB1.hu

Hétvégén tovább folytatódnak a küzdelmek az NB I-ben és a Magyar Kupában, de az átigazolási szezon egy pillanatra sem állt le a koronavírus-járvány alatt sem. Az nb1.hu ma arról kapott információt, hogy hazatérhet a skót Hiberniantól Bogdám Ádám, akinek a nyáron lejár a szerződése, így szabadon igazolható lesz.

Legfrissebb híreink