FTC: Bogdán jöhet, Gróf mehet?

Érdekes kis kapuskeringő lenne.

Forrás: MLSZ

Hétvégén tovább folytatódnak a küzdelmek az NB I-ben és a Magyar Kupában, de az átigazolási szezon egy pillanatra sem állt le a koronavírus-járvány alatt sem.

Az nb1.hu ma arról kapott információt, hogy hazatérhet a skót Hiberniantól Bogdám Ádám, akinek a nyáron lejár a szerződése, így szabadon igazolható lesz. Honlapunk úgy tudja, Bogdán iránt az FTC érdeklődik.

Nagy Dominik csapattársát venné meg a Puskás Akadémia - NB1.hu

A Panathinaikosz 20-szor nyerte meg a görög bajnokságot és 18-szor az ottani kupasorozatot, de a koronavírus-járvány miatt kíméletlen gazdasági helyzetbe került a klub. Gyakorlatilag minden értékes játékosától megválik majd a Pana, így a télen a Legiától kölcsönbe megszerzett Nagy Dominik sem marad majd a klub kötelékében.

Ami azért is érdekes, mert Dibusz Dénes, a zöld-fehérek első számú kapusa nemrég hosszabbított szerződést, helyettese meg az a Gróf Dávid, aki szintén kiemelkedő képességű.

Grófnak, a német Transfermarkt szerint 2022 nyaráig van szerződése az FTC-vel. Az nb1.hu úgy tudja, a kapust szerette volna már kölcsönbe megszerezni a Mezőkövesd, ám a tárgyalások nem vezettek eredményre, viszont a matyóföldiek mellett a Puskás Akadémia érdeklődéséről is hallani.

100 ezer eurót érő védő érkezhet Mezőkövesdre - NB1.hu

Még május 15-én történt, hogy a Mezőkövesd honlapján Tóth László szakmai igazgató bejelentést tett több játékos sorsával kapcsolatban. Tóth elmondta, hogy Szeles Tamás, Dragoner Filip, Vajda Sándor és Danyl Ryabenko is Mezőkövesden folytatja pályafutását, erre Berecz Zsombornak is jó esélye van. Silye Erik sorsa egyelőre kérdéses.

Legfrissebb híreink