Nagy Ádám: 1000 perc

Mostantól a legfontosabb célért harcolhatnak.

Forrás: bcfc.co.uk

Nagy Ádám és a Bristol City kedden a FA-kupában újrázott és küzdött meg ezúttal idegenben a Shrewsbury Town-nal.

Az utolsó percekben kapott gól a Bristol kiesését eredményezte a kupasorozatból, így Lee Johnson csapata minden erejével a rájátszást érő pozíciók megszerzésére fog fókuszálni a szezon hátralévő, 19 meccsén. Nagy Ádám végig játszotta a kupatalálkozót, és klubja honlapjának is nyilatkozott: 

"Visszaesett a teljesítményünk, nyilvánvalóan ezt mi is éreztük az öltözőben. Meg kell mutatni a csapat karakterét, mert amikor rosszul teljesítesz, segíteni kell egymást, ez a legkönnyebb módja, hogy a leggyorsabban visszatalálj a győzelmek útjára. Egyértelmű, hogy mindenki nagyon csalódott volt a meccsről hazafelé, de kaptunk egy szabadnapot, ami jól jött, mindenki át tudta gondolni a meccsen történteket, és ezzel le is kell zárnunk a kupakiesést, az már a múlt, a következő meccsre kell fókuszálnunk. Főleg, hogy csak egy pontra vagyunk a rájátszást érő helyektől"

Pierre's Winner Knocks Out The Robins | Shrewsbury Town 1-0 Bristol City | Emirates FA Cup 19/20

Aaron Pierre scored the only goal of the game in the 89th minute to steal the game for Shrewsbury and see them into the Fourth Round of the Emirates FA Cup. ...

A 24 éves középpályást korábbi sérülése most nem hátráltatja, és lassan eléri az 1000 percet, amit a pályán töltött a Bristol City színeiben.
Nagy hozzáteszi: “a sérülésem óta volt pár megfelelő meccsem, de még nem igazán tudtam megmutatni mit is tudok, ami persze zavaró, de itt minden adott ahhoz, hogy jó teljesítményt nyújtsak és ha keményen edzem, jönni is fog tőlem a jobb játék."

Nagyék jelenleg a Championship 9. helyét foglalják el a tabellán, de mindössze egy pont választja el őket, a hatodik, egyben rájátszást jelentő helyet elfoglaló, Sheffield Wednesday-től.

Bristol City FC on Twitter

Ready to get back on track. #BRCBAR https://t.co/Q6mXG0ozSB

Legfrissebb híreink