Mégsem biztos, hogy kiesett a Honvéd – bejelentés

Méghozzá a kispestiektől.

Forrás:

A botrányos Cracovia-Honvéd mérkőzés után a következő bejelentést tette a kispesti csapat:

„Megóvja a Budapest Honvéd a Craiova elleni Európa-liga-selejtezőt!

Mint arról beszámoltunk, az Európa-liga-selejtező visszavágójának 119. percében kisebb tumultus alakult ki a mieink kapuja előtt, érkezett Hunter játékvezető, hogy szétválassza a feleket, majd amikor már csillapodtak a kedélyek, a bíró közvetlen közelében landolt egy hanggránát.

A játékvezető a földre rogyott, percekig kellett ápolni, s nem is tudta folytatni a mérkőzést. A botrányos jelenetek miatt fél órán keresztül állt a játék, ezalatt a játékvezetők, az UEFA delegátusa és a klubok képviselői egyeztettek arról, hogy mikor folytatódjon, vagy éppen érjen véget a botrányos mérkőzés.

Végül az a döntés született, hogy a negyedik játékvezető helyettesíti Hunter bírót, és be kell fejezni az összecsapást, amelyet tizenegyesekkel a Craiova nyert meg – elvileg.

 

Klubunk számára elfogadhatatlan az, ami a találkozó végén történt, hogy a játékvezető, vagy éppen a játékosaink veszélynek legyenek kitéve, a Honvéd vezetése pedig úgy döntött, hogy megóvja a találkozót, amelyet ilyen körülmények között nem lehetett volna tovább folytatni!”

 

FRISSÍTÉS: PÉNTEK -16.45: ÍME, A KISPESTIEK ÓVÁSA - A LINKRE KATTINTVA ELÉRHETŐ A SZÖVEG

Legfrissebb híreink