Manchester City: pénteken érkezhet a magyar tehetség 

Újabb, fontos fejlemények.

Forrás:

Berobbant a magyar labdarúgás köztudatába Vancsa Zalán az ősszel, az MTK felnőtt csapatában is többször remek teljesítményre hívta fel magára a figyelmet, akárcsak az ifi BL-ben.

Ezért egyáltalán nincs mit csodálkozni azon, hogy több klub is felfigyelt rá, ráadásul nem is akármilyenek. Elég csak az angol gigászt, a Manchester Cityt megemlíteni, mely klubot talán a labdarúgás elvakult szerelmesein túli közegek tagjainak sem kell különösképpen bemutatni.

Az NB1.HU január 4-én adott jelzést arról, hogy az angol bajnok Manchester Cityt is működtető City Football Group holding is érdeklődik az MTK 17 éves tehetsége, Vancsa Zalán iránt. 

 

És most itt a legújabb információ, mert az NB1.HU több forrásból is úgy értesült, hogy Vancsa akár már pénteken Manchesterbe utazhat, hogy orvosi vizsgálaton essen át.

 

Azt viszont fontos tudni, hogy az esetleges átigazolásról a két klub között még zajlanak az egyeztetések, van forrás, mely azt állítja, hogy a Manchester City akár 5 millió fontot is hajlandó lenne kifizetni a magyar tehetségért...

Legfrissebb híreink