Magyarország-Wales: kiderült Rossi legjelentősebb cselekedete

Németh Krisztián fontos dologra világított rá.

Forrás:

A magyar válogatott szombaton Azerbajdzsán ellen szerzett fontos három pontot az Eb-selejtezőben. A mieink nagyon sokáig nem örülhetnek a diadalnak, hiszen kedd este Wales érkezik a Groupama Arénába. Ryan Giggs csapatának a főpróba nem sikerült jól, hiszen a walesi gárda Horvátországban szenvedett vereséget. A mieink jelenleg vezetik az E-csoportot a hat pontnak köszönhetően, míg Wales mérlege 50 százalékos, a gárda egyszer győzött, egyszer pedig vereséget szenvedett. 
 
A következő erőpróba előtt Németh Krisztián vett részt sajtótájékoztatón. Az Amerikában légióskodó futballista az MTI-nek elárulta, mi Rossi munkásságának a legfontosabb pozitívuma:
 

Marco Rossi: nagy hülye lennék - eldőlt, ott lehet-e Wales ellen - NB1.hu

 

"Németh Krisztián, aki néhány percet kapott Azerbajdzsánban, a szombati 3-1-es siker alkalmával, azt mondta, a szövetségi kapitánynak sikerült olyan közösséget kialakítania, mint a 2016-os Eb előtt.
    
"Ennek köszönhető, hogy meg tudjuk valósítani az elképzeléseit a pályán és csapatként küzdünk." - fogalmazott."
    
A magyar és a walesi válogatott kedden 20.45 órától csap össze a Groupama Arénában, s amennyiben a hazaiak pontot szereznek, biztosan az E csoport élén maradnak. Marco Rossi irányítása alatt a magyar válogatott még százszázalékos hazai pályán.
 

Legfrissebb híreink