Magyarország-Izland: Gratulálok - REAKCIÓK

A jövő még nem kezdődött el!

Forrás:

Izland 2-1-re kikapott Magyarországtól a Puskás Arénába, a mérkőzés utáni sajtótájékoztatón Erik Hamrén szövetségi kapitány értékelt.

 

Magyarország-Izland: Magyarország tisztelete - REAKCIÓK - NB1.hu

 

 

Az izlandi kapitány nagyon csalódott volt, mert csak néhány percre voltak az Európa bajnokságtól. Gratulált Magyarországnak, valamint hozzátette, hogy nagyszerű nyár elé néz a magyar válogatott.

Elmondása szerint még korai lenne arról beszélni, hogy marad-e az izlandi válogatott élén. A védekezés nem ment úgy a vendégeknek, mint szerették volna, így könnyen át tudott sétálni rajtuk a magyar válogatott. Egyelőre még nem tudja, hogy hogyan fog kiállni a csapata a Nemzetek Ligájában.

Hamrén szerint közel álltak a második gól megszerzéséhez, főleg az első félidőben. A második játékrészben azonban teljesen beszorította a magyar válogatott az izlandit, így nem lehet azt mondani, hogy érdemtelenül nyertek volna a hazaiak.

 

Magyarország-Izland: MINDÖRÖKKÉ MAGYARORSZÁG - NB1.hu

 

 

Az izlandi szövetségi kapitány nagyon sajnálja a játékosait. Véleménye szerint egy ilyen meccs után az egyik csapat a menybe megy, míg a másik a pokolba, az ő csapata az utóbbiban van.

A sajtótájékoztató végén újra gratulált Magyarországnak és sok szerencsét kívánt a Eb-hez.

 

Legfrissebb híreink