Magyarország-Azerbajdzsán: Dzsudzsák nem fogott kezet Rossival - reakció

Már a sorsdöntő meccsről is beszélt Dzsudzsák.

Forrás:

A magyar válogatott Azerbajdzsánt fogadta a Groupama Arénában vasárnap este. A mieink Korhut Mihály góljával 1-0-ra nyertek, de a hajrá "meleg" volt, hiszen az azeriek is beköszöntek, de a játékvezető kezezés miatt nem adta meg a találatot. Dzsudzsák Balázs a kezdőcsapatban kapott lehetőséget, de Marco Rossi a 71. percben lecserélte. A futballista nem fogott kezet Marco Rossival, ez is téma volt a lefújás után. Dzsudzsák szerint nem kell nagy feneket keríteni az ügynek, egyszerűen csak játszani akart.  

Magyarország-Azerbajdzsán: nehogy a gyerekek miatt is zárt kaput kapjunk - videók - NB1.hu

 

"Az első félidő pozitív volt, akkor jó arcát mutatta a csapat. Több lehetőségünk volt, de az utolsó passzok és a lövések nem sikerültek. Talán kicsit könnyelműek is voltunk. A második félidőben nyújtott teljesítményünk biztos nem lesz elég Walesben. Vannak problémáink, de bízom benne, hogy ez a három hét elég lesz ahhoz, hogy egy felfrissült válogatott lépjen pályára" - nyilatkozta Dzsudzsák Balázs.

 

Dzsudzsákot megkérdezték az azeriek meg nem adott góljáról is. A rutinos játékos szerint olykor a magyar válogatottnak is lehet szerencséje.

Marco Rossi együttese jelenleg a második helyen áll a csoportjában.

Legfrissebb híreink