Magyar Kupa: döbbenet, csak 7 játékosa maradt az egyik csapatnak?

Elképesztő nehézségek. FRISSÍTVE!

Forrás:

Már jeleztük, hogy a Magyar Kupa hétközi fordulójában a Békéscsaba-DVTK mérkőzés sem lesz egyszerű történet, méghozzá annyira, hogy arra a találkozóra már fogadni sem lehet.

MK: fogadni sem lehet a Csaba-DVTK-ra - RÉSZLETEK - NB1.hu

 

Viszont ezen is túltesz az NB III-as Érd és az NB II-es Kazincbarcika 12.30-kor kezdődő csatája, legalábbis az MLDZ adatbankja szerint, mely a kezdőket, a cseréket, a stábtagokat, illetve a mérkőzés után a legfontosabb, statisztikai pillanatokat szokta jelezni.

További részletek egyelőre még nem ismertek.

FRISSÍTVE: 12.49

FRISSÍTVE: 12.51

AZ ÉRDE BEJELENTÉSE:

"Eredetileg október 28-án, 12.30-tól a MOL Magyar Kupa hetedik fordulójában a Merkantil Bank Liga NB II-ben szereplő Kolorcity Kazincbarcika ellen lépett volna pályára hazai környezetben az Érdi VSE NB III-as együttese. A találkozóra a nagyszámú koronavírusos megbetegedések miatt Limperger Zsolték nem tudtak kiállni, így a borsodiak 3–0-s végeredménnyel jutottak tovább.

Mint korábban beszámoltunk róla, az október 12-i héten az Érdi VSE két koronavírus-gyanús játékosának is pozitív lett a PCR-tesztje, amely után a csapat karanténba vonult, de rajtuk kívül számos játékos a fertőzés tüneteit mutatta, s közülük többen pozitív tesztet produkáltak.

A vasárnapi kötelező PCR-teszt során összesen tizennégy játékos tesztje mutatta ki a koronavírus-fertőzést, míg egy minta még kiértékelésre vár. A Kolorcity Kazincbarcika SC többszöri kérésünk ellenére nem fogadta el a halasztási kérelmünket.

A kialakult helyzet miatt az Érdi VSE ezért nem tud kiállni a Kolorcity Kazincbarcika elleni MOL Magyar Kupa mérkőzésre, így a borsodiak 3–0-s végeredménnyel jutottak a következő fordulóba.

Egyúttal tájékoztatjuk tisztelt szurkolóinkat arról is, hogy a november elsejére kiírt VLS Veszprém elleni mérkőzésünket az ellenfél és a Magyar Labdarúgó Szövetség hozzájárulásával elhalasztottuk."

FRISSÍTÉS:

15.37:

Magyar Kupa: így szakadt félbe a 7 emberrel kiálló csapat meccse - NB1.hu

 

Legfrissebb híreink