Külföldre igazolt a kaposvári légiós

Nem erősítette sokáig a Rákóczit.

Forrás: Torpedo Kutaisi/Facebook

A Kaposvár novemberben csapott le Vanja Markovicsra. A 25 éves szerb futballista a Mezőkövesd elleni mérkőzésen 25 percet kapott a bizonyításra, de több NB I-es találkozón nem jutott szóhoz. Az élvonalbeli fellépéseinek a száma (egy ideig) biztosan nem növekszik, hiszen az újonc januárban jelentette be, hogy a légiós távozik a csapattól. 

Markovics Grúziában futballozhat, a Torpedo Kutasi ajánlatára bólintott rá a középpályás. Markovics ingyen érkezett a klubhoz. Az 1946-ban alapított együttes négyszer nyerte meg a bajnokságot, legutóbb 2017-ben szerezte meg az aranyérmet. A vitrinben 4 Grúz Kupa is található, az alakulat ebben a sorozatban 2018-ban ért révbe legutóbb. 

F.C. Torpedo Kutaisi

 

A Transfermarkt szerint a labdarúgó 350 ezer eurót ér, de az oldal nem számol be arról, hogy mennyi időre írt alá. Markovics korábban többek között a macedón Vardar, a portugál Farense és a lengyel Korona Kielce keretének is a tagja volt. 

FRISSÍTÉS:

14.26: Újabb változások a kaposvári keretben

Kaposvár: két játékos érkezett a Lokitól - NB1.hu

Egyre nehezebb helyzetben van a Kaposvár. Az újonc az utolsó helyen áll az NB I táblázatán, a Rákóczi az előző fordulóban a Honvédtól szenvedett 1-0-s vereséget hazai környezetben. A kaposváriakat jelenleg 13 pont választja el a 10. pozícióban lévő Pakstól, a különbség eltüntetésére 12 meccsük maradt a Somogy megyeieknek.

Legfrissebb híreink