KL: Szabicsnál rákérdeztek a magyar válogatott játékosai teljesítményére is

Kovácsik Ádám és Kovács István is külön téma volt.

Forrás:

A MOL Fehérvár FC 1–1-es döntetlent játszott az Ararat Jerevánnal a Konferencia Liga selejtezőjének első mérkőzésén. A vezetőedzők így értékelték a meccset.

Szabics Imre (MOL Fehérvár FC):

"Úgy alakult a mérkőzés, ahogy vártuk. Nehéz meccset játszottunk egy rendkívül kellemetlen ellenféllel, akik a mérkőzés nagy részében mélyen védekeztek. Mindezek ellenére elegendő helyzetet alakítottunk ki, nemcsak pontrúgásokból, hanem mezőnyjátékból is. Ezeket a lehetőségeket viszont sajnos nem sikerült gólokra váltanunk, pedig ezen a szinten ahhoz, hogy győztesen tudjuk elhagyni a pályát, be kell lőnünk a helyzeteinket. Ellenfelünknél volt egy agilis, komoly sebességgel rendelkező támadó, akivel problémáink adódtak, kontratámadásaikban mindig ott volt a veszély. 1-0-ás vezetésünket meg kellett volna tudni őriznünk a lefújásig, ha ez sikerült volna, akkor elégedett lennék, így viszont van egy kis hiányérzetem. Lüftner és Heister jó játéka viszont mindenképp pozitívum, utóbbi játékos nagyon szép gólt lőtt, sajnálom, hogy végül ez nem győztes találat lett." 

Konferencia Liga: drámai végjáték a Vidi meccsén - NB1.hu

 

Az NSO Tv érdeklődésére elmondta, örül annak, hogy a hosszú sérülés után visszatérő Kovácsik Ádám és Kovács István is jó teljesítményt nyújtott. A válogatott játékosokat pedig azért cserélte be, hogy lendítsenek a csapat játékán. Jól szálltak be, elégedett az ő teljesítményükkel is.

Vardan Bichakhchyan (Ararat Jereván):

"Büszke vagyok a játékosaimra, mert az utolsó utáni pillanatig hősiesen küzdöttek. Jó mérkőzést játszottunk, egy jó csapat otthonában, úgy érzem, rászolgáltunk a döntetlenre. Mindkét csapatnak voltak helyzetei, tényleg igazságosnak tartom az eredményt. A visszavágón mindent megteszünk azért, hogy továbbjussunk a következő körbe."

Legfrissebb híreink