Kispesti sérülésjelentések

Ikenne-King visszatért, majd...

Forrás: honvedfc.hu

A Honvéd Fehérvár elleni bajnokiján (0-0) a 72. percben sérülés miatt kellett lecserélni Ikenne-King George-ot, aki a combját fájlalva hagyta el a MOL Aréna Sóstó gyepén. A kispesti klub honlapján adott jelentést sérültjei állapotáról, így a hosszú idő után visszatérő nigériairól is.

Közönségtalálkozó a legjobb magyar edzővel és a legjobb NB I-es játékossal - Magyar Aranylabda - NB1.hu

 

Már a mérkőzés utáni öltözőfolyóson arról beszélt a nigériai játékos, hogy jól van, amit a vizsgálatok is megerősítettek. A keddi ultrahang után kiderült, valóban nincs nagy gond, szerdán elővigyázatosságból még külön készült Ikenne-King, csütörtöktől viszont már a csapattal gyakorolhat, és a szombati bajnokin is pályára léphet.

Ami a többi hiányzót illeti, Mohamaed Mezghrani és Gazdag Dániel egyre több gyakorlatot végezhet a társakkal – a test test elleni küzdelmet kell még kerülniük –, így egyre közelebb a visszatérésük, míg Horváth András, Lefkovtis Robi és Nagy Gergő továbbra is a rehabilitációt végzi.  A törökországi edzőtáborból kisebb térdsérüléssel hazatérő Szendrei Norbert esetében a vizsgálatok megállapították, nincs szalagsérülés, a középpályás kapott gyulladáscsökkentőt, rehabilitációs munkát végez, és a tervek szerint a jövő héten már a csapattal edzhet.

Legfrissebb híreink