Játszik-e Gareth Bale Magyarország ellen?

Ezzel riogatja Ryan Giggs Magyarországot.

Forrás:

A magyarok Eb-selejtező csoportja úgy áll, hogy Magyarország, Horvátország, Wales és Szlovákia is 3 pontot veszített eddig, ami elképesztően kiegyenlített erőviszonyokról árulkodik. Éppen ezért gondolják azt a szakértők és a nemzeti válogatottaknál lévők, hogy 1-1 vereség, innentől kezdve, végzetes lehet, de még akár a döntetlenek is.
 
Tudja ezt Ryan Giggs, mai ellenfelünk szövetségi kapitánya is, aki ugyanezt mondta el a tegnapi sajtótájékoztatóján. És külön kellett beszélnie a csapata legnagyobb sztárjáról is.
 

Marco Rossi: nagy hülye lennék - eldőlt, ott lehet-e Wales ellen - NB1.hu

Részletesen mesélt a bakui eseményekről. 

Gareth Bale 6 hetes kihagyás után tért vissza Horvátország ellen, déli szomszédaink meg finoman fogalmazva sem kímélték a Real Madrid kiválóságát.
 
Giggs azt mondta, látszott a legjobbján a kihagyás, de reméli, ma már ellenünk még jobban fog játszani. Azt is kijelentette, hogy szabadrúgásból gólok megszerzésére is képes lehet.
 

A magyar válogatott várható kezdőcsapata Wales ellen - NB1.hu

A magyar válogatott várható kezdőcsapata Wales ellen

Aztán jött Wales edzése, a játékoskeret két részre osztva gyakorolt abban a 15 percben, amikor a sajtó ott lehetett. Azok, akik játszottak a horvátok ellen, ültek a gyepszőnyegen, nyújtottak, lazítottak, de Gareth Bale tőlük is külön gyakorolt és szemmel láthatóan nem esett neki jól a testmozgás, ami akkor még nyújtó- és lazító gyakorlatokra korlátozódott.
 
Aztán az újságíróknak el kellett hagyniuk a helyszínt, így egyelőre Giggs szavaiból tudunk kiindulni, reméljük, a szabadrúgásokkal kapcsolatban nem lesz igaza…

Legfrissebb híreink