Hertha: Dárdai nem érti

Rengeteg gratulációt kapott.

Forrás: mlsz.hu

Honlapunkon is beszámoltunk arról, hogy Dárdai Pál a következő szezontól újra munkába áll. A magyar edző utánpótlásedzőként fog dolgozni a Hertha csapatánál. Ezzel kapcsolatban interjút adott Dárdai a Nemzeti Sportnak. A magyar válogatott korábbi szövetségi kapitánya elmondta, még nem dőlt el, hogy melyik együttest irányítja majd. Hozzátette, meglepte az, hogy a média szenzációt kreált ebből a hírből, mivel gyakorlatilag el sem ment a berlini klubtól.

Hertha: eldőlt Dárdai Pál sorsa - NB1.hu

 

"Az U15-öst, az U16-ost vagy az U17-est" - nyilatkozta Dárdai azzal kapcsolatban, hogy melyik alakulatot kaphatja meg. "A másik lehetőség az, hogy utánpótlás-koordinátor leszek. De mondom, ebben nincs újdonság. Más kérdés, hogy a média ebből szenzációt faragott – hiába, uborkaszezon van. Nekem meg annyian gratuláltak, mint még soha, a közért előtt is veregették a vállam azzal, hogy mennyire örülnek a visszatérésemnek. Ahhoz képest, hogy papíron nem is mentem el, nem rossz, ugye? Amúgy mindegy, melyik együtteshez kerülök, tudok alkalmazkodni. Egyszer besegítettem az U9-nél, azt is élveztem, és a visszajelzések alapján a gyerekek is. Amivel megbíznak, tisztességgel megcsinálom" - mutatott rá a tréner.

Dárdai arra is kitért, hogy jelenleg nem vágyik arra, hogy élvonalban szereplő alakulatnál bizonyítson.

 

"Pillanatnyilag nem. Lehet, egyszer ennek is eljön az ideje, de most az a lényeg, hogy Berlinben legyek minimum két-három évig. Palkó már felnőtt, lassacskán Marci is, de Bence mellett még ott akarok lenni egy ideig. Sohasem ábrándoztam magánrepülőről vagy luxusautókkal teli garázsról. Amiről álmodtam, egy szép feleség, három fiú, egy jó óra és egy balatoni ház volt. Ebben a sorrendben. Mára ez megvalósult, innentől fogva nincs miért kaparnom" - árulta el Dárdai Pál.

 

Dárdai Pál hét mérkőzésen irányította a magyar válogatottat szövetségi kapitányként. 2015 fontos dátum a karrierjében, hiszen a Bundesligában érdekelt Hertha vezetőedzője lett. A berlinieket 2019-ig irányította, a 2019/2020-as szezonnak már nem vele vágott vele a gárda. 

Legfrissebb híreink