Gödörben a Hertha: elbúcsúznak Dárdaitól?

A magyar mester állásába kerülhet a gyengébb sorozat.

Nem tündököl mostanság a Hertha a Bundesligában. Dárdai Pál csapata az előző fordulóban a Düsseldoftól szenvedett 2-1-es vereséget. A berlini csapat a legutóbbi négy bajnokiján nem tudott pontot szerezni, így Dárdaiék visszacsúsztak a 11. helyre. 
 
 
Német sajtóhírek szerint nem biztos, hogy a Hertha a magyar trénerrel vág neki a következő szezonnak. A morgenpost.de szellőztette meg ezt a hírt, a portál arra alapozza a felvetést, hogy Dárdai és Michael Preetz többször összekülönbözött egymással az utóbbi időben. Például a legutóbbi fiaskót is másképp értékelték. Dárdai szerint hiába nem tudtak pontot lopni a Düsseldorftól, nem tudja kritizálni a játékosait, hiszen a játék szinte összes elemében felülmúlták a riválist. 
 
A sportigazgató ezzel szemben úgy véli, a Leipzig elleni komoly pofon után nem a megfelelő választ adták a játékosok. Preetz hozzátette, ez a produkció túl kevés. Egyébként Preetz annak sem örül, hogy a Hertha az utóbbi években a szezon második felében kipukkan. 
 
Dárdai egyébként 2015 februárjában lett a Hertha trénere, de ha nem lesz gyökeres változás az eredményekben, valószínűleg a következő szezonnak már új mesterrel vág neki a patinás német klub. Egyébként ezt az idényt valószínűleg Dárdaival fejezik be a berliniek.
 
A kép forrása: Stuart Franklin/Bongarts/Getty Images
 

Legfrissebb híreink