FIFA-bajnokság: vereséggel kezdett a válogatott középpályása

Elkezdődött a jótékonysági verseny. Részletek, eredmények, program!

Forrás:

Korábban már beszámoltunk arról, hogy a koronavírus-járvány alatt sem áll meg a futballélet, csak másik környezetbe költözik. Jótékonysági FIFA-versenyt szervezett ugyanis a DVSC szerződtetett e-sportolója, Molnár 'molnargabo' Gábor, amelyen több mint 40 nevező és NB I-es, NB II-es és NB III-as profi labdarúgó mellett válogatott játékosok is tiszteletüket teszik - köztük Baráth Botond, Sallói Dániel, Priskin Tamás, Varga Kevin vagy épp Gazdag Dániel. A virtuális bajnokság nem csupán az otthon töltött napok színesebbé tételét segíti, az 5000 forintos nevezési díjjal a Magyar Vöröskeresztet támogatják a résztvevők.

Jótékonysági esport bajnokságon vesznek részt a magyar focisták - NB1.hu

 

A csoportmeccseket tetszés szerint vasarnapig kell lejátszani, tegnap este óta már többen "egymásnak feszültek", így az első fordulóban a Puskás Akadémia játékosa, Nándori Botond legyőzte a DVTK-s Szűcs Kornélt, Szendrei Ákos (Paks) Komáromi Györgyöt (Puskás Akadémia), Gránicz Patrik (Békéscsaba) Lorentz Mártont (Siófok). A második fordulóból is lement már egy meccs ebben a részlegben, Szűcs Kornél legyőzte a Honvéd középpályását, Gazdag Dánielt. 

A főszervező, molnargabo az M4 Sport kommentátorával, Ujvári Mátéval közösen igyekszik néhány mérkőzést élőben is megmutatni és közvetíteni a hivatalos Twitch-csatornáján, így a Berla-Haris meccset. Az elmaradt Honvéd-Lokit szombaton pótolják. Természetesen mi is beszámolunk a további történésekről. 

Addig is, az alábbi linkre kattintva elérhető minden további részlet, eddigi eredmény és további program:

Jótékonysági Fifa Bajnokság (Xbox) by MolnarGabo

 

Legfrissebb híreink